Lesley
Lesley Fashion 26 feb 2019

Olivia Colmans Oscar-jurk had zakken en wij. willen. die. ook.

Olivia Colman was de ster van de avond op de eenennegentigste Oscaruitreiking. Niet alleen sleepte ze het beeldje voor beste actrice in de wacht én was haar speech de schattigste van de avond, ze arriveerde ook in een prachtige jurk … met zakken. En die willen wij ook. 

Olivia Colmans

Waar je de beste actrice van het jaar van moet kennen? Van haar fenomenale rol in ‘The Favourite’ bijvoorbeeld. Ook met haar speech stal ze alle harten in de zaal. Ze was duidelijk zwaar onder de indruk en noemde de hele situatie “genuinely quite stressful“, en dat snappen we volledig.

Toen ze verder ging, ratelde ze ook nog helemaal van haar melk: “I’ve won an Oscar, this is hilarious.” Heerlijke vrouw. Later in de speech geeft ze toe dat Glenn Close, die ook genomineerd was, altijd al haar idool is geweest en dat ze eigenlijk niet van haar wilde winnen.

Jurk met zakken

Olivia zag er geweldig uit in haar smaragdgroene jurk en het ding had ook nog eens zakken. Nu zou dat niet zo’n revolutionair topic moeten zijn, maar stiekem is het dat wel. Zakken zijn handig: je kunt er je gsm in bewaren, poseren als de #coolchick die je bent of je handen warm houden (lees: jezelf een houding geven).

olivia colman oscar

Hier op de redactie zijn we een grote fan van zakken en we vinden het dan ook aan de vrouwonvriendelijke kant dat vrouwenkleren vaak geen (of onmenselijk kleine) zakken krijgen. Olivia vindt dat blijkbaar ook en … zij was niet de enige.

olivia colman oscar

Mogen wij deze? Please?

olivia colman oscar

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Olivia Colmans Oscar-jurk had zakken en wij. willen. die. ook.
Sluiten