Jutta
Jutta Food 16 jul 2018

‘Koken’ met choco: zo maak je Nutella-ijsjes

Nutella op je boterham is – om het met een understatement te zeggen – lekker. Maar wist je dat je veel meer kunt doen met Nutella? En nee, we bedoelen niet dat je het rechtstreeks uit de pot kunt lepelen. Ons culinaire zusje Culy tipte ons dit recept voor Nutella-ijsjes en wij waren meteen verkocht. 

De Nutella-ijsjes zijn heel gemakkelijk om te maken; als wij het kunnen, dan jij zeker! Het enige minpuntje is dat je er een beetje geduld voor moet hebben. Ze moeten namelijk een nachtje de vriezer in voor ze klaar zijn om in te bijten.

nutella-ijsjes-694x400

Dit heb je nodig

  • 280 gram Nutella
  • 120 gecondenseerde melk (zoet)
  • 240 ml volle melk
  • 120 ml room
  • extra: ijsvormpjes

Zo maak je Nutella-ijsjes

Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa. Schenk voorzichtig in de ijsvormpjes en laat een nacht in de vriezer goed hard worden.

Zet de ijsjes een paar seconden in een bak met warm water om ze uit de vormpjes te halen en enjoy!

Yummy handmade Nutella pops! #nutella #nutellapopsicles #popsicle #homemade #kampot

A post shared by Wonderland Ice Cream Kampot (@wonderland_kampot) on

Recept: Laura in the Kitchen

culy

Reageer op artikel:
‘Koken’ met choco: zo maak je Nutella-ijsjes
Sluiten