Jutta
Jutta Love & Life 7 jun 2019

Vegan pizza à volonté en gratis dansen – dit wordt jouw weekend

Nog geen plannen dit weekend? NSMBL tipt je de leukste feestjes, evenementen en bars, zodat je haast zou vergeten dat er na die kater weer een werkweek aankomt.

Brunchen en dansen

In de Antwerpse zomerbar Bar Noord valt er altijd wat te beleven. Zo is er elke zondag een uitgebreid brunchbuffet met van alles en nog wat. Als je het komende zondag lang genoeg rekt met alle croissants, kaasjes, vleesjes en verse jus kun je meteen door naar Lighters Up Matinee op dezelfde locatie.

De Soul Shakers komen vanaf 16 uur plaatjes draaien, en je mag je verwachten aan dancehall, afrobeat, reggae en hiphop en dat allemaal voor de prijs van nul euries.

Post-festivalfeestje

Het festivalseizoen komt stilaan op gang en dit weekend staan Extrema Outdoor en Werchter Boutique op het programma. Ga je naar Extrema, maar heb je geen zin om om middernacht rechtstreeks naar huis te gaan, dan kun je rechtstreeks door naar de officiële afterparty in de Labyrinth Club in Hasselt.

Die vindt plaats op zaterdag én zondag, de club ligt op slechts vijftien minuutjes van het festivalterrein en de shuttlebus stopt er voor de deur. #VIP

Pizza à volonté

Zondag kun je à volonté smullen van vegan pizza’s bij Barville in Gent. You had us at pizza, en dat ze vegan zijn maakt niet zoveel uit. De pizza’s komen overigens van een échte pizzeria Zia Maria pizza al taglio in Mechelen, een leuke takeaway waar er vooral vegan pizza slices op het menu staan.

Het eten – à volonté dus – kost je vijftien euro per persoon, inschrijven doe je via dit formulier.

PS: Wie de zoetgevooisde stem van NSMBL’s Jutta graag eens wil horen kan elke vrijdag luisteren naar radio NRJ, waar ze je samen met Valerie Wynants het weekend inloodst.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Vegan pizza à volonté en gratis dansen – dit wordt jouw weekend
Sluiten