Floor
Floor Love & Life 21 aug 2018

NSMBL-vacature: word jij onze nieuwe videostagiair?

Yes, wij van de NSMBL-redactie zijn op zoek naar versterking! Ben je op zoek naar een stage in de online media en gebeten door alles wat met videocontent te maken heeft? Lees hieronder wat wij van jou vragen. En vooral: wat je ervoor terugkrijgt.

Wat doet een videostagiair bij NSMBL zoal?

Als videostagiair ondersteun je het waanzinnig sympathieke redactieteam van NSMBL. Je ontwikkelt creatieve videoconcepten voor onze redactionele content en voert die volledig zelf uit (van opnames tot en met postproductie). Samen met de rest van de redactie ontwikkel je de unieke eigen stem van NSMBL. Je gaat dus vreselijk veel leren over idee-ontwikkeling, het opzetten van een productie, creatie van online videocontent, webredactie en veel meer.

nsmbl-comework-fb

Onze ideale videostagiair beschikt over de volgende kwaliteiten

• Je bent bezig (geweest) met een studie die focust op grafische vormgeving, audiovisuele kunsten of multimedia.
• Je weet alles, maar dan ook álles over videocontent. Je snapt het van voor tot achter. Je snapt het van onder tot boven. Je snapt het vanbinnen en vanbuiten. Enfin, je snapt het.Je blaast ons omver met jouw fotografie-, video- en/of Photoshop-skills
• Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt nu al ideeën voor visuele concepten.
• Je werkt hard, zelfstandig en je mist geen enkele deadline.
• Je hebt affiniteit met mode, beauty, lifestyle en entertainment.
• Je weet je precies welke sites je dagelijks moet bezoeken om je online dosis inspiratie binnen te krijgen.

Wat bieden wij jou?

• Bij ons draai je mee als volwaardig redactielid. Je hoeft niet op ondankbare rotklusjes te rekenen. (Behalve als we koffie willen en nét comfortabel zijn gaan zitten. Dan misschien wel.)
• Je wordt betrokken bij het gehele redactieproces. Je krijgt de ruimte om je eigen grenzen te ontdekken en daarover heen te gaan.
• Je krijgt een eigen werkplekje op onze redactievloer in hartje Antwerpen.
• Wij zorgen elke dag voor een verzorgde, gezonde lunch. Je hoeft ‘s ochtends dus geen bokes te smeren.

Over NSMBL

NSMBL is een digitaal lifestylemagazine van Wayne Parker Kent Belgium, onderdeel van Mediahuis. De redactie bestaat uit een jong, enthousiast en ambitieus team dat dagelijks kwalitatieve content creëert. Het team is erg hecht en je zult als stagiair direct in de NSMBL-familie worden opgenomen. Inclusief gezellige vrijdagavond-apéro’s.

Voldoe jij aan de omschrijving en lijkt het je leuk bij ons stage te lopen? Solliciteer dan via onze vacaturepagina. Hoe eerder je reageert, hoe groter je kans op een stageplek.

Reageer op artikel:
NSMBL-vacature: word jij onze nieuwe videostagiair?
Sluiten