Lesley
Lesley Food 15 jan 2020

NSMBL Hotspot #85: Spanje aan de Dijle oftewel Puñcho in Mechelen

Date night met je lief of een girls night out? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: de nieuwe tapastelg die Mechelen rijk is, Puñcho!

Puñcho

Eind november opende Puñcho zijn deuren in Mechelen. Eigenaar Nordine Loulidi is grote fan van de Spaanse keuken, en wil dat vakantiegevoel naar Mechelen brengen. Spanje aan de Dijle dus, olé!

Op de kaart staan niet alleen Spaanse tapas, maar ook dranken. Denk: sangria, het Barcelonese bier Estrella en zuiders getinte cocktails zoals een mojito. Bovendien lopen er heel wat interessante acties. Zo krijg je er voor 33 euro al een luchtige tapasplank voor twee personen tijdens de lunch (inclusief een glas wijn, zat terug naar het werk, huij!), en krijgen jarigen er een gratis fles cava om hun verjaardag in stijl te vieren.

Op zaterdag kun je er bovendien terecht voor een lekker (en niet al te duur) ontbijt. Voor twintig euro kun je er van 9 tot 11u45 je voetjes onder tafel schuiven. Ook op koopzondagen in Puñcho open om hongerige magen te stillen.

Puñcho

Hanswijkstraat 1
2800 Mechelen

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
NSMBL Hotspot #85: Spanje aan de Dijle oftewel Puñcho in Mechelen
Sluiten