Jutta
Jutta Food 14 aug 2019

NSMBL Hotspot #65: Bar Muza in Lier, waar je je blokfluitlessen vergeet

Date night met je lief of een girls night out? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: vers eten met verse muziek bij Bar Muza in Lier. 

Bij Bar Muza in Lier klinkt een etentje je als muziek in de oren (sorry). Terwijl jij en je gezelschap er heerlijk tafelen hoor je pianomelodietjes en dwarsfluiten om je heen en zo geraak je misschien nog eens over je afkeer van muziekscholen. *insert vreselijke herinneringen aan notenleer en veel te veel oefenen op ‘Twinkel twinkel kleine ster’.*

Bar Muza

Maar goed, terug naar het restaurant. Je vindt Bar Muza naast de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Lier. In de uiterst gezellige keet kun je lekker aperitieven (met pakweg VERSE HUMMUS en die is écht lekker) of uitgebreid tafelen. En het enorme, verscholen terras is een van onze favoriete plekjes in Lier.

Op maandag en dinsdag is de keuken gesloten, maar ben je er welkom voor een drankje, een babbel en een kleine snack. Van woensdag tot en met zondag tovert het keukenteam de lekkerste gerechten op tafel en in het weekend serveren ze ook een ontbijtbuffet. En dat ziet er zo uit:

View this post on Instagram

❗️nog plaatsen vrij voor het ontbijt van morgen zaterdag 4.05❗️ Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug weten of je er bij wil zijn! Reserveren kan telefonisch 03/488.78.89 of via onze website 👍🏻 Thanks @oooomyfoodie voor de foto 😉

A post shared by Bar Muza (@bar_muza) on

Een feestje gepland (of gewoon geen zin om de zetel uit te komen en zelf te koken voor twintig mensen)? Bar Muza verzorgt vanaf nu ook je catering. Ook leuk: kleine bandjes kunnen hun talent er laten zien en er zelf optreden. Dus als je die blokfluit toch nog eens wilt bovenhalen is dit je moment om te shinen! #dreamcometrue

View this post on Instagram

Full house deze namiddag want @stad_lier viert zijn kerstfeest bij ons. 🥂🎄🥂

A post shared by Bar Muza (@bar_muza) on

Op de dagkaart staan kleine snacks zoals kaas- en garnaalkroketten, tomatensoep, croqueskes, wraps en slaatjes, maar ook klassiekers zoals burgers, stoofvlees, steaks en scampi’s. Ga voor fingerfood (loempia’s! patatas bravas! kippenvleugels!) of een dessertje.

View this post on Instagram

*Veggie Vrijdag* het ideale moment om onze vegetarische suggestie te proberen! Deze week: Arancini met rode biet, raapjes, butternut, knolselder, geitenkaas en kruidenjus. Ps: suggesties te verkrijgen op donderdag- en vrijdagavond en op zaterdag en zondag zowel tijdens lunch als avond!

A post shared by Bar Muza (@bar_muza) on

Op de avondkaart vind je een groot deel van de dagkaart terug, en de snacks zijn vervangen door heerlijke voorgerechtjes.

View this post on Instagram

✨Op de Dag van de Arbeid dinsdag 1 mei zijn we open! ✨ Ideaal om onze nieuwe suggesties te proeven want onze keuken zal deze dinsdag op volle toeren draaien 😉 (Bedankt voor de foto @puredeluxe.eu)

A post shared by Bar Muza (@bar_muza) on

En de bar? Die is open tot het licht uitgaat.

Bar Muza

Gasthuisvest 52
2500 Lier

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
NSMBL Hotspot #65: Bar Muza in Lier, waar je je blokfluitlessen vergeet
Sluiten