NSMBL Hotspot #41: Real-life Pinterest-scenario’s bij Thelma in Leuven

Food

NSMBL Hotspot #41: Real-life Pinterest-scenario’s bij Thelma in Leuven

Een good old shopping haul met je vriendinnen? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: een paradijs waar fashion, food en design samenkomen.

Klinkt te mooi om waar te zijn. En toch is het zo. Thelma in Leuven heeft het allemaal; van koffie tot glutenvrije cake, tot fashion en zelfs design. Een real life Pinterest-scenario waar je terecht kunt voor inspiratie dus: ideaal voor wanneer je gezellig met vriendinnen wilt bijpraten bij een tas koffie en tegelijkertijd op zoek bent naar een nieuwe outfit.

Fashion

Bij Thelma kun je kiezen uit een assortiment van verschillende kledingmerken. Naast enkele lokale fashion brands hebben ze ook een selectie Scandinavische merken. Bij Thelma ligt de focus voornamelijk op fair trade en duurzaamheid.

Food

In de food corner geniet je van homemade treats. Denk aan lekkers als glutenvrije cake, homemade granola, een smoothie bowl en nog veel meer. Thelma is dus de geschikte plek voor een gezellige brunch of lunch met je vriendinnen.

Design

Alles wat je bij Thelma ziet kun je ook zelf kopen. Ze hebben voor elke ruimte in je huis wel dat ene leuke item dat de kamer helemaal opfleurt. Zo hebben ze voor in de badkamer kaarsjes, zeepjes en parfum. Wil je je leefruimte aankleden, ga dan voor een leuk kussen, tapijt of plant. En natuurlijk hebben ze ook voor in de keuken alles wat je hartje begeert.

Helemaal overtuigd? Ga dan bij je volgende shoppingtrip in Leuven zeker eens langs bij Thelma.

Thelma

Vaartstraat 12
3000 Leuven

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.