NSMBL Hotspot #40: Food, drinks en beauty bij Mooy

Food

NSMBL Hotspot #40: Food, drinks en beauty bij Mooy

Een good old shopping haul met je vriendinnen? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: Mooy, een Instagram-paradijs in Antwerpen.

Tijd om je Instagram-feed een boost te geven? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want Antwerpen is een Instagram-paradijs rijker. Mooy is nog maar net open maar is nu al razend populair bij de hipste influencers. Van koffie tot thee, tot stukjes taart en zelfs vegan beauty-producten. Mooy has it all!

Food

Hun gerechtjes zijn niet alleen echte kunstwerken, ze worden ook nog eens elke dag vers gemaakt met zoveel mogelijk duurzame en biologische producten. Je kunt er terecht voor brunch en lunch.

Denk aan gerechtjes zoals bloemkoolcrème met pastinaak en hazelnoot, butternut-pompoensoep met kokosroom en mosselen, zwarte tijgergamba’s met mosterdblad, appel en venkel en nog zoveel meer.

Drinks

Geen grote honger? Geen probleem. Geniet dan van een tasje koffie, een kopje thee of een warme chocolademelk en bestel er een lekker stuk taart bij. Alle thee wordt samengesteld door een heuse theesommelier (ja, dat bestaat blijkbaar) en is biologisch.

Bestel je een kopje ‘la vie en rose’, dan krijg je een heerlijk infuus met rozenblaadjes en rozenknoppen. Spreekt een tasje ‘wild and free’ je meer aan? Dan krijg je een mengeling van vlier, melisse, kamille, valeriaan, frambozenblad en lavendel.

Beauty

Nog steeds niet overtuigd? Naast al deze lekkernijen verkoopt Mooy ook nog vegan schoonheidsproducten. Je vindt er producten van Agent Nateur, Overose Candles, Nuori en nog vele andere merken. Schminken zonder schuldgevoel: #check.

Haast je dus naar Antwerpen en geef een roze boost aan je Instagram-feed!

Mooy

Lombardenvest 19
2000 Antwerpen

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.