NSMBL Hotspot #38: Volgend weekend kun je terecht in een koffiebar van … LEGO

Food

NSMBL Hotspot #38: Volgend weekend kun je terecht in een koffiebar van … LEGO

Date night met je lief of een girls night out? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: The Coffee Chain, de pop-upkoffiebar van LEGO waar je volgend weekend gratis (yaasss!) koffie krijgt.

De LEGO-koffiebar

Of je nu vroeger uren zoet was met legoblokjes en er kastelen, hotels en zwembaden mee bouwde of je je vooral de intense pijn herinnert als je weer eens in een blokje van je zus was getrapt, het speelgoedmerk roept sowieso herinneringen bij je op.

Maar kleine meisjes worden groot en hangen liever een paar uur rond in hippe koffiebars, dat heeft ook het bedrijf LEGO begrepen. Daarom liet het merk een heuse pop-upkoffiebar bouwen die de wereld rondreist. Momenteel staat ‘ie nog in Londen, maar volgend weekend strijkt hij neer bij Kinepolis Hasselt – mét gratis koffie.

48.627 blokjes

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari kun je dus in de koffiebar terecht, telkens van 10 tot 17 uur. De bar heet The Coffee Chain, naar de gelijknamige bar in de film. Er werden maar liefst 48.627 blokjes gebruikt, en ook het koffiezetapparaat, de mokken, donuts en een ochtendkrant zijn van legoblokjes gemaakt.

Ons doen ze meer plezier met echte donuts, maar goed – zolang we er gratis (echte) koffie en chocomelk krijgen, zijn wij allang blij. Dus neem je neefjes en nichtjes volgend weekend mee naar de nieuwe legofilm, of ga met je vriendinnen naar een Oscar-nominatie en haal en passant toch maar een gratis koffie op.

(Wij proberen dat alvast eens voor én na de film, maar hé, dat zijn wij. #cheap)

Chris Pratt (de acteur die zijn stem verleent aan de animatiefilm) loopt er in België helaas niet rond, maar hé, koffie is ook lekker.

LEGO Koffiebar

Kinepolis Hasselt
Via Media 1
3500 Hasselt

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

NSMBL Hotspot #37: MLKSHK Bar brings all the boys to the yard