Lesley
Lesley Food 30 jan 2019

NSMBL Hotspot #37: MLKSHK Bar brings all the boys to the yard

Date night met je lief of een girls night out? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: MLKSHK Bar, want wij zijn dol op milkshakes en namen zonder klinkers. 

MLKSHK Bar

Voor zij die problemen hebben met letterwoorden: bij MLKSHK Bar drink je milkshakes (en NSMBL staat voor ‘ensemble’, weet je dat ook weer). Bezielers Bart en Jolijn kwamen eerder al op de proppen met ontbijtbar Noen en ijsbar Eiskreem.

Dat ijs smaakte blijkbaar naar meer en nu draaien ze datzelfde gekoeld geluk dus ook in milkshakes, aangevuld met vers fruit. Ga voor een klassieke vanillemilkshake of voor een specialleke met witte chocolade met basilicum. Oh ja enne … voor lactose-intolerante ladies zijn er milkshakes met soja-of amandelmelk.

View this post on Instagram

Did you miss me enough to drink, or did you drink enough to miss me? ? Shaken, not stirred.. #Eiskreem #MLKSHKbar #milkshake #hotdays #colddrinks #iceicebaby#thinkingoutloud

A post shared by Charlotte Goyvaerts (@createyourscene) on

IJskoud

Interieurinspiratie zochten ze bij MLKSHK Bar duidelijk in het ijskoude Scandinavië want in het klein barretje vind je enkel blank hout en zachte pastelkleurtjes. Het geheel wordt gezellig gehouden door vlaggetjes, planten, letterborden en de heerlijk retro SMEG-koelkast.

De milkshakebar neemt je mee naar dat heerlijke moment waarop alle boys plots in je yard staan, ook in de winter.

View this post on Instagram

Wij zoeken studenten om onze #mlkshkbar open te houden tijdens de week en in de vakanties. Stuur je motivatie en favoriete mlkshksmaak naar [email protected] en waag je kans op een opleiding als top shaker! ([email protected])

A post shared by Noen (@denoen) on

En ja, we weten dat er tegenwoordig geen dag meer voorbijgaat voor er weer een cornflakesbar of havermoutbar uit de grond wordt gestampt, maar de simpliciteit van de schattige milkshakebar is wat deze plek charmant maakt.

Bovendien doen milkshakes ons denken aan een warme zomerdag en dat is altijd welkom in deze koude vortex-dagen.

View this post on Instagram

Dat matcht hier goed! #eiskreem en #hannemens #MLKSHKBAR

A post shared by Eiskreem (@eiskreem) on

MLKSHK Bar

Leermarkt 24
2800 Mechelen

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

NSMBL Hotspot #35: Cantina Caramba, de Far West van Vilvoorde

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
NSMBL Hotspot #37: MLKSHK Bar brings all the boys to the yard
Sluiten