Home & Interior 19 dec 2018 Jutta

NSMBL Hotspot #31: last-minute cadeautjes shoppen bij Søstrene Grene

Nog snel een cadeautje scoren dat niet overduidelijk uit de Flying Tiger komt? Topplan! Maar waar dan? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: originele cadeautjes en fijne interieurspulletjes bij Søstrene Grene. 

Søstrene Grene

Søstrene Grene is Deens voor de gezusters Grene. Als jouw Deens ongeveer net zo vloeiend is als het onze, beluister dan hier de juiste uitspraak van die naam voor je de winkel van de – fictieve – zussen Anna en Clara binnenstormt. Of ga gewoon meteen shoppen, want het winkelpersoneel verstaat gewoon Nederlands, oef.

Maar goed, wat koop je daar dan? Wel … kerstgoodies voor kerstfreaks, betoverende kerstballen, feestelijke servetten, meters en meters cadeaupapier en leuke presentjes om in dat papier te verpakken.

Søstrene grene
Foto’s: Søstrene Grene

Je vindt er ook alles om je tafel te versieren tijdens de most wonderful time of the year en lang daarna …

… kleine meubeltjes en andere Scandinavisch geïnspireerde interieurspullen voor wie geen doorsnee IKEA wil, maar ook geen budget heeft voor designmeubels (wij dus) …

… reisaccessoires, badkamerdecoratie en allermooiste juwelenopbergers …

… hele lieve kinderspulletjes voor je pasgeboren neefje of deugnieterige nichtje …

… heel veel dus. En dat alles voor geen geld, of ja, een heel klein beetje dan. De collecties wisselen trouwens voortdurend, een goed excuus om er regelmatig een kijkje te nemen!

Søstrene Grene
Shopping Stadsfeestzaal
Meir 78
2000 Antwerpen

CITY2
Nieuwstraat 123
1000 Brussel

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

Reageer op artikel:
NSMBL Hotspot #31: last-minute cadeautjes shoppen bij Søstrene Grene
Sluiten