Food 21 nov 2018 Lesley

NSMBL Hotspot #27: Sharing is caring bij Boulebaar in Hasselt

Date night met je lief of een girls night out? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: gezellig met je tengels in het bord van je lief hangen, want sharing is caring bij Boulebaar in Hasselt. 

Boulebaar

Heb je er een hekel aan dat mensen in je bord zitten? (#sorrynotsorry.) Dan ben je bij Boulebaar niet aan het juiste adres, want daar is het net de bedoeling dat je deelt. Jep, dat las je goed: het is er sociaal verantwoord om nacho’s en brownies van andermans bord te pikken. Hoe goed is dat? (Sidenote: wij zijn geen trage eters, dus bij ons zul je snel moeten zijn.)

View this post on Instagram

OEW YEAH! Smikkelen ? #bite #nachos #guacamole #boulebaar #wine #comeandgetit

A post shared by BOULEBAAR • HASSELT (@boulebaar) on

‘s Middags kun je er lunchen (denk: eggs bennie met zalm, toast avo of een veggie Indische Madras) en ‘s avonds deel je er heerlijke bites en planken met je tafelgezelschap. Pro-tip: ga met zoveel mogelijk, want geloof ons – je wilt alles proeven.

De keuze is dan ook moeilijk met nacho’s, mini-raclette, gemarineerde scampi, gegrilde Camembert (met honing!), olijven, falafel, pompoen-spek (met maple syrup, raap ons op) en een vispannetje op de kaart. Wie écht niet kan kiezen gaat voor een kaas-, vlees- of groenteplank, of kiest gewoon voor alles in een Mix Boulebaar.

View this post on Instagram

Vrijdagavond is het @apereau_hasselt op het Leopoldplein, voor onze deur! ? JIIHIIEEEAAA…. en wij serveren uiteraard onze bites met cocktails, en andere lekkere drankjes! Het is wel enkel op RESERVATIE…. Wees er snel bij want het wordt een plezante avond! ? #aperitif #apereau #drinks #hasselt #hapjes

A post shared by BOULEBAAR • HASSELT (@boulebaar) on

Koffieba(a)r

Uitbater Pieter-Jan volgde ook een barista-opleiding en voorziet je dus van de lekkerste koffie. Op zondag hebben ze ook een brunchbuffet (à volonté, what else) en schep je er broodjes, croissants, kazen, charcuterie, eitjes, yoghurt en zoetigheden op je bord (drie keer of zo). Voor die formule betaal je 21 euro.

View this post on Instagram

How ? looks this table? #brunch #cosy #reserveren #friends #family #goodmemories #goodtimes #buffet #sunday #chill

A post shared by BOULEBAAR • HASSELT (@boulebaar) on

De setting van Boulebaar nodigt ook uit om er uren te blijven zitten en net die ene bite te veel te bestellen. De hoge plafonds en houttonen zorgen ervoor dat er veel licht binnenvalt (ideaal voor die irritante vriendin die al haar eten op Instagram pleurt) (oké, face it, dat ben jij gewoon zelf). Op het terras vind je strandstoelen om je heerlijk in neer te vleien en mensen te kijken.

View this post on Instagram

Fri YAY ! ??? en dat wordt hier plezant, gezellig en lekker… who's in? #boulebaar #visithasselt #placetobe #tapas #vino

A post shared by BOULEBAAR • HASSELT (@boulebaar) on

Boulebaar

Leopoldplein 17
3500 Hasselt

Reageer op artikel:
NSMBL Hotspot #27: Sharing is caring bij Boulebaar in Hasselt
Sluiten