NSMBL Hotspot #24: koffie en kleren bij CFÉ Shop

Fashion

NSMBL Hotspot #24: koffie en kleren bij CFÉ Shop

Date night met je lief of een girls night out? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: pop-upwinkel CFÉ Shop in Antwerpen.

‘Zeg ons hoe jij je koffie drinkt, en wij weten wat je moet aantrekken’, dat moet zowat het motto zijn van CFÉ Shop. Het sportswearmerk van de Vlaamse Tonya Schamp was eerst alleen online verkrijgbaar maar nu is er dus een pop-upshop.

Je slurpt er van een koffietje – daar zorgt koffiemerk Lavazza voor – en kiest dan in de rekken of je ‘noir’, ‘sucré’ of ‘au lait’ op je T-shirt of hoodie wilt zien prijken. (Voorzover wij weten is er nog geen T-shirt met ‘flat white met havermelk‘, mocht dat er ooit komen, bestellen wij het graag.)

Tonya Schamp

De naam Tonya deed misschien al een belletje rinkelen en ja, dit is het meisje dat in 2003 nét niet ‘Eurosong for kids’ won met haar aanstekelijke ‘Hey doe maar mee’. We delen ‘m nog even met jullie, check die kraaltjes in haar haar (sorry Tonya, als je hier liever niet nog eens aan herinnerd werd)!

Ondertussen heeft Tonya de kraaltjes uit haar haar gevist en die schattige piepstem ingeruild voor een volwassen voice, wél nog steeds met dat leuke accent van haar.

Sinds woensdag 24 oktober is CFÉ Shop open, nog tot het einde van het jaar kun je er terecht voor een koffie en een kledingstuk au lait. 

View this post on Instagram

Opening next week. 24/10. Be there ☕️ #CFESHOP

A post shared by CFÉ SHOP (@cfeshopantwerp) on

CFÉ Shop

Melkmarkt 42
Antwerpen

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.