Jutta
Jutta Food 3 okt 2018

NSMBL Hotspot #20: High Tea met wijn bij Foom in Mechelen

Date night met je lief of een girls night out? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: Foom in Mechelen. 

View this post on Instagram

M o n d a y ☕️

A post shared by E M Z ? (@emma.vanabbenyen) on

Foom is een leuke eetbar in Mechelen, waar je kunt ontbijten, brunchen of lunchen en tussendoor je tanden in een taartje zetten. Klinkt niet slecht, maar waarom moeten we naar Foom en niet naar een andere hippe zaak waar ze eten hebben?

Because: pannenkoeken als ontbijt

En als lunch. En in het weekend brunchen we met American pancakes. Je bestelt ze met ahornsiroop (a.k.a. maple syrup) en spek of met banaan, zoute caramel en speculooscrunch. Wie niet kan kiezen en ze allebei wil bestellen: weet dat je hier een stevige stapel pannenkoeken krijgt voorgeschoteld en dat je al na één zo’n bord buiten stapt met een stevige food baby. 

View this post on Instagram

Goei ontbijtje???

A post shared by ?MARGO J. (@margo_janssens) on

View this post on Instagram

Weer vergeten dat ik op dieet ben, seg. Oeps. | | | #foommechelen #sisterdate #mechelen #breakfast #pancakes #foodporn

A post shared by Marijke Deboutte (@marijtikkenei) on

Geen zin in pannenkoeken (who are you?!), dan staan er nog wat andere heerlijkheden op de kaart. Wat dacht je van een smoothiebowl, of gewoon een ei met soldaatjes?

Wie echt niet uit z’n bed geraakt kan hier op weekdagen trouwens tot 11:45 uur ontbijten. In het weekend is er een speciale brunchformule waarvoor je even dient te reserveren.

View this post on Instagram

Healthy meets een beetje minder healthy. #smoothiebowl vs #americanpancakes #bananapancakes #saltedcaramel #breakfasttime #homemadefood #goodmorning #foommechelen

A post shared by foom (@foommechelen) on

High Tea … met wijn

Als je niet in Mechelen woont: het is een heel leuk stadje waar je sowieso eens moet gaan rondkijken. Nog niet overtuigd? Laat de high tea van Foom je dan over de streep trekken om op de trein te springen en hier een middag rond te slenteren.

We leggen het even uit: net als bij de normale high tea krijg je hier allerlei zoete en hartige hapjes, alleen kun je ervoor kiezen om de thee te schrappen en wijn in de plaats te nemen. Wij(n) zijn al onderweg!

View this post on Instagram

En het wordt alleen maar beter. #hightipsy #hightea #foommechelen #sundayafternoon #homemadesweets #verwennerij #scones

A post shared by foom (@foommechelen) on

Foom

Sint-Katelijnestraat 2
2800 Mechelen

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

NSMBL Hotspot #18: cocktails en fingerfood bij Nude in Kortrijk

Reageer op artikel:
NSMBL Hotspot #20: High Tea met wijn bij Foom in Mechelen
Sluiten