Lesley
Lesley Food 8 aug 2018

NSMBL Hotspot #13: crunch met punch bij cornflakesbar Cereal Heaven

Date night met je lief of een girls night out? Topplan! Maar waar moeten jullie heen? NSMBL tipt je graag elke week een hotspot met een hoge ‘moet ik heen’-factor. Deze week: crunch met punch bij cornflakesbar Cereal Heaven.

Cereal Heaven

Oké, we weten dat Antwerpen de koekenstad wordt genoemd, maar heb jij op zondag ook weleens zin in iets anders dan koffiekoeken? Bij Cereal Heaven staan er cornflakes op het menu!

Nu denk je vast: ha, dat pak Honey Pops of Trésors trek ik thuis wel open. Maarrr … Krijg je thuis honderden soorten knapperige ontbijtvlokken mét toppings voorgeschoteld? Dachten we al. (Of was je antwoord ‘ja’? Dan komen we bij jou wonen.)

Thank you for the beautiful pink & mint pic @itssigourney ? . . . #pink #mint #milk #pinklatte #cereal #cerealheaven #firstbelgiancerealcafé #foodstagram #foodies #antwerp #thisisantwerp #nomnom #instafood #blogger #icecream #honeypops #luckycharms #frootloops

A post shared by Cereal Heaven | Antwerp (@cerealheaven) on

Hip, hipper, hipst(er)

Hoe maak je een traditioneel ontbijt toch hip? Combineer ontbijtgranen (van over de hele wereld) met een ruime keuze aan toppings, een leuk interieur en overgiet het geheel met een vleugje nostalgie (en melk naar keuze).

Het concept is eenvoudig

  • Kies een formaat van kom (klein, medium of groot)
  • Kies je ontbijtgranen (combineer tot drie soorten, er zijn ook glutenvrije opties)
  • Kies twee toppings (fruit, nootjes, stukjes snoepreep ,…)
  • Kies je gewenste melk (gewone melk, kokosmelk, amandelmelk, aardbeimelk of zelfs lactosevrije melk)

Geen zin om zelf je kom samen te stellen? Je kunt ook een van de vaste combinaties van de menukaart kiezen.

Get ready for a sweet freakshake!? Tomorrow open from 9 till 5 Thanks for the pic @kimberlystruyf . . . #freakshake #delicious #milkshake #strawberry #milk #icecream #frootloops #cerealheaven #cereal #firstbelgiancerealcafé #antwerp #thisisantwerp #foodstagram #hotspot #antwerphotspot

A post shared by Cereal Heaven | Antwerp (@cerealheaven) on

In Cereal Heaven staat een stapelbed en allen daarheen

Eerlijk is eerlijk: kind is koning in deze cornflakesbar. Er is een grote muur waarop je kunt tekenen en er staat een stapelbed in het midden van de zaak. Al zijn wij ons ook hardop aan het afvragen of het écht kinderachtig zou zijn om een paar droedels achter te laten en na een uitgebreid ontbijt op dat bed neer te ploffen.

Smaakbommetjes en kleurexplosies

Het interieur is even kleurrijk als de inhoud van de kommetjes. Voor het raam staat een lange toog en tafeltjes zijn her en der opgesteld. De graffitimuur met bekende cornflakesfiguren en netjes geëtaleerde verpakkingsdozen zorgen voor vrolijke accenten.

De cornflakesbar is bijzonder Instagram worthy en valt (letterlijk en figuurlijk) in de smaak bij influencers, toeristen en studenten. En wij snappen waarom!

Cereal Heaven
Vlasmarkt 30
2000 Antwerpen

Reageer op artikel:
NSMBL Hotspot #13: crunch met punch bij cornflakesbar Cereal Heaven
Sluiten