Lai-wah
Lai-wah Entertainment 27 jul 2018

NSMBL FSTVL: Zo fokking ver moet je stappen op Tomorrowland

Kiezen tussen een work-out of een dagje Tomorrowland? Niet nodig, je verbrandt namelijk ontzettend veel calorieën op dit festival, omdat je de hele dag fokking ver aan het stappen bent!

Calorieën verbranden, hoe dan?

Natuurlijk verbrand je calorieën van het dansen op de muziek van je favoriete dj’s. Maar wist je dat enkel de tocht van het reuzenrad naar de mainstage en alles wat daartussen zit al gauw 15 kilometer bedraagt? Probeer dat maar eens te evenaren op de loopband van de sportschool!

tomorrowland

Klinkt als de ideale work-out als je het ons vraagt: dansen, mooie mensen kijken, eten, drinken én genieten. Wil jij ook 15 kilometer op je stappenteller? Volg dan dit stappenplan:

Stap 1: Ga met de trein

Er rijden enkel pendelbussen naar ‘Dreamville’, de camping van het festival. Naar het festivalterrein zul je dus zelf moeten stappen. En dat is al gauw zo’n 2,5 kilometer. Geen nood, want je stapt samen met je mede-festivalgangers van de trein dus de sfeer zit er onderweg al goed in. Er staan zelfs Dixies langs de weg, voor als de nood het hoogst is.

tomorrowland

Stap 2: Bezoek álle stages

Als eerste ga je natuurlijk direct naar de Mainstage, want je wilt dit spectaculaire podium zo rap mogelijk met eigen ogen zien. Ga dan richting ‘Youphoria’ om te dansen op Laidback Luke onder paarse paddenstoelen en maak zo je ronde over het terrein.

Vergeet het reuzenrad niet en eindig weer bij de Mainstage voor Martin Garrix of Above & Beyond. Voelt niet als sporten, is het wel.

Stap 3: Dans je kont eraf

Want dat was het plan!

tomorrowland

Stap 4: Bezoek álle foodstands

Die zijn bij elkaar goed voor 1000 meter. Die extra calorieën die je binnen krijgt, dans en stap je er toch direct af!

NSMBL FSTVL: Van gevulde ballen tot tweesterrenvoer – dit eet je op Tomorrowland

Stap 5: Ga met de trein terug

Die 2,5 kilometer kunnen er nog wel bij.

Enjoy your work-out!

Reageer op artikel:
NSMBL FSTVL: Zo fokking ver moet je stappen op Tomorrowland
Sluiten