Jutta
Jutta Love & Life 30 nov 2018

NSMBL duikt het weekend in #9: avocado’s, kerstmarkten en meer groen

Nog geen plannen dit weekend? NSMBL tipt je de leukste feestjes, evenementen en bars, zodat je haast zou vergeten dat er na die kater weer een werkweek aankomt.

De eerste kerstmarkten

Of je het nu wilt of niet, de feestdagen komen er aan en dat betekent kerstversiering, kerstbomen, kerstliedjes en … kerstmarkten. Vanaf dit weekend zijn de eerste kerstmarkten open en dat betekent jingle all the way in Brussel, Brugge, Oostende, Hasselt en dat ieniemienie Ardense stadje Durbuy. Gaan met die jenerverkes!

Avocado’s à volonté

Holy guacamole! Deze week opende in Brussel het avocadorestaurant The Avocado Show en daar maken ze ALLES met onze favoriete groene … vrucht. Want blijkbaar is een avocado dus een vrucht. Je kunt er terecht voor avocadoburgers, dessertjes met avocado, avocadofrietjes, avocado-bowls, pannenkoeken met avocado, ijs met avocado, … you name it. Wij gaan ons daar alvast eens goed overeten, want avocado is gezond, toch?

Het klimaat redden

Avocado’s zijn inderdaad gezond en je kunt er blijkbaar echt álles mee maken, maar ze zijn niet ontzettend goed voor het klimaat. Want: het kost ontzettend veel water om ze te kweken. Dus schaam je diep als je bij The Avocado Show bent gaan eten (side note: gelukkig werken ze daar met duurzaam geteelde avo’s) en ga als boetedoening zondag naar het ‘Dance for the Climate‘-festival. Da’s een gratis festival in het Jubelpark in Brussel, bedoeld om aandacht te genereren voor de klimaatzaak. Het Paradise City Festival zorgt voor de muziek, jij voor de dansbeentjes.

Fijn weekend!

Reageer op artikel:
NSMBL duikt het weekend in #9: avocado’s, kerstmarkten en meer groen
Sluiten