Jutta
Jutta Love & Life 15 feb 2019

NSMBL duikt het weekend in #14: lichtjes in Brussel en feesten in Gent

Nog geen plannen dit weekend? NSMBL tipt je de leukste feestjes, evenementen en bars, zodat je haast zou vergeten dat er na die kater weer een werkweek aankomt.

Bright Brussels

Van 14 tot 17 februari 2019 kun je terecht in onze hoofdstad, en dat van 18u30 tot 23u. Je wandelt er een parcours doorheen Brussel – en ja, dat kun je altijd, maar de stad is niet altijd versierd met twaalf lichtinstallaties. Die staan verspreid tussen de Begijnhof-, Diksmuide- en Dansaertwijken, van Sainctelette tot Sint-Katelijne.

Het leuke aan dit lichtfestival zijn de interactieve installaties en optredens. Vorig jaar zag je daar zelfs een imitatie van het noorderlicht.

View this post on Instagram

I went out to find some light ✨ #bxlove #brightbrussels #lightfestival

A post shared by Lesley Dewilde (@lesleydewilde) on

The Silent Rave

Kunnen jij en je vrienden het maar niet eens worden over de muziek waar jullie op willen dansen? The Silent Rave lost dat op door een koptelefoon op ieders hoofd te planten, waar je vervolgens zelf je muziekstijl kunt selecteren. Silent disco dus, maar dan met keuze. Zaterdagavond kun je voor zo’n feestje terecht in De Chinastraat in Gent en er wordt vriendelijk gevraagd om je sokken eraf te dansen.

weekendtips

Letz Zeppelin in The Crossover

Nog in Gent komt Letz Zeppelin zaterdagavond muziekcafé The Crossover op stelten zetten. De tribuutband voor het legendarische – je raadt het al – Led Zeppelin knalt met veel overtuiging de beste nummers van Jimmy Page en co. door de speakers. Zelfs als je buiten ‘Stairway to Heaven’ geen enkele titel kent wordt dit een feestje!

Happy weekend y’all!

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
NSMBL duikt het weekend in #14: lichtjes in Brussel en feesten in Gent
Sluiten