Jutta
Jutta Love & Life 11 jan 2019

NSMBL duikt het weekend in #12: Ontsnappen aan je studieboeken

Nog geen plannen dit weekend? NSMBL tipt je de leukste feestjes, evenementen en bars, zodat je haast zou vergeten dat er na die kater weer een werkweek aankomt. Of dat je moet studeren natuurlijk. 

Sabrina’s Nieuwjaarsfeestje

Who de fuck is Sabrina? Weten wij ook niet, maar dat ze een tikkeltje marginaal is, is zeker. Maar goed, je bent dus uitgenodigd op haar feestje in de Gentse Vooruit:

“Hey liefste schatties van me,
Ik geef een nieuwjaars feestje !!
‘t Gaat weer super geweldig zijn, dus ik hoop dat jullie allemaal afkomen!!!!
Voor altijd in mijn hartje,
Xje Sabrina”

Wij bestellen alvast een Breezer, you coming? 

Nieuwjaarsdrink in Gent

Nu je toch in Gent bent: zondag tussen 11.00 en 13.00 uur vindt daar de jaarlijkse nieuwjaarsdrink plaats. En daar wil je heen omdat … die van Antwerpen al gepasseerd is en omdat er 27.000 gratis drankjes worden geschonken rond de stadshal. Daar zul jij er toch wel eentje (of tweetje) van kunnen bemachtigen, niet? Enne … niemand die controleert of je al dan niet van Gent bent.

Ontsnappen aan de examens

Ontsnap uit het oude stadhuis van Hasselt, want daar zit nog de hele maand januari een pop-up-escaperoom en die kost maar tien euro per persoon. Leuk because esacaperoom, maar ook because niemand je hier vertelt dat je eigenlijk moet studeren. En als je daar na een uurtje nog steeds aan probeert te ontsnappen, los de puzzel dan gewoon niet op en blijf lekker zitten tot eind januari.

Of … doe kalm, en studeer. Wij staan je bij met onze Blokbingo!

Ps: Wie de zoetgevooisde stem van NSMBL’s Jutta graag eens wil horen kan elke vrijdag luisteren naar radio NRJ, waar ze je samen met Valerie Wynants het weekend inloodst.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
NSMBL duikt het weekend in #12: Ontsnappen aan je studieboeken
Sluiten