Jutta
Jutta Love & Life 21 sep 2018

NSMBL duikt het weekend in #1: van aperitief tot zetelhangen

Nog geen plannen dit weekend? NSMBL tipt je de leukste feestjes, evenementen en bars, zodat je haast zou vergeten dat er na die kater weer een werkweek aankomt.

Borrelen

Je kunt gewoon gaan aperitieven IN de Antwerpse zoo en het is jammer dat we dat nu pas ontdekken, want ZOOmerbar (haha, grapjassen!) sluit na dit weekend de deuren. Een perfect excuus om er vrijdag, zaterdag of zondag nog even langs te lopen voor een glas en een sessie van het live-orkestje.

Het goede nieuws is dat je er ook kunt binnenlopen als je geen ticket voor de dierentuin hebt gekocht. Extra tip: doe dat laatste wel en ga lekker cliché op date in de zoo, want wie wordt er niet verliefd van samen naar donzige babyflamingo’s te kijken?!

View this post on Instagram

Wat hebben we toch weer een schatje bij! ? En niets dan moederliefde voor de kleine Tajo, onze nieuwste Cubaanse rode flamingo ?

A post shared by ZOO Antwerpen (@zooantwerpen) on

ZOOmerbar – elke dag van 17:00 tot 19:30 uur.

Booty shaken

Ben jij even passioneel als Belle Perez en wil je je billen nog eens schudden op live latin beats? Dan moet je maken dat je in Lier geraakt dit weekend, want daar vindt Sfinks Mundial Latina plaats. Da’s een gratis festivalletje met concerten in het park, genoeg dansvloer voor jou en je dansgrage squad, zuiderse cocktails om in de stemming te komen en Latijns-Amerikaanse streetfood om duimen en vingers bij af te likken. Hier is alvast een schijfke om je heupen los te werken:

Sfinks Mundial Latina – zaterdag 22 september – evenementenweide Lier.

Bewegen

Dit weekend vindt de Brussels Night Run plaats, en hoewel je daar dus acht kilometer voor moet joggen is het wel echt de moeite, beloofd! Je rent (of doet alsof je rent) in de Brusselse binnenstad, terwijl er overal om je heen lichtjes flikkeren, bandjes spelen en muziek weerklinkt. Magisch!

View this post on Instagram

#brusselsnightrun

A post shared by Stephan Israel (@stephanisrael) on

Inschrijven kan nog tot 23:59 op sport.be. Bedenk je je pas een uur op voorhand dat je dringend eens terug moet beginnen sporten, dan kun je je vanaf 19u30 ook nog ter plaatse aanmelden.

Binnenblijven

Het ziet er naar uit dat het een regenachtig weekend gaat worden, dus van ons mag je bovenstaande tips ook gewoon helemaal skippen en het hele weekend Disneyfilms kijken. Of beter nog: boek nog snel een citytripje naar een plek waar het nog wel zomers weer is.

Bij deze 5 plot holes in Disneyfilms heb je nog nooit stilgestaan

Fijn weekend y’all!

Reageer op artikel:
NSMBL duikt het weekend in #1: van aperitief tot zetelhangen
Sluiten