Jutta
Jutta Love & Life 20 jan 2019

7x herkenbaar als je nog steeds samen bent met je jeugdliefde

Tinder, wat is dat? Jij bent al jaren samen met je grote jeugdliefde en jullie hebben de opkomst van de datingapps volledig gemist. En dat is maar goed ook want jullie zijn na al die tijd nog steeds dol op elkaar en ahhh wij willen ook.

1. Herinneringen aan vroeger

Jullie hebben op dezelfde middelbare school gezeten (misschien zelfs op dezelfde basisschool, in dat geval zijn jullie echt een diehard koppel). Als jullie het over vroeger hebben delen jullie precies dezelfde herinneringen. Jullie kusten al op het schoolfeestje in de tweede klas en wilden toen al voor altijd samenzijn.

2. Weinig bedpartners

Jullie zijn al heel lang samen, echt veel exen kunnen jullie dus niet hebben en de kans is groot dat jullie allebei nog nooit een andere bedpartner hebben gehad. Instagram-stalken is dus iets waar jij je nooit druk om hoeft te maken, tenzij het is om je girl squad te helpen natuurlijk.

3. Vergroeid in elkaars familie

Jullie kennen elkaars familie al ontzettend lang. Zo lang dat je zijn zus en ouders voor geen goud meer zou willen missen. Zijn ouders waren bij jouw diploma-uitreiking en zullen straks ook bij het altaar staan als jullie elkaar het ja-woord geven. #goals.

4. Je gaat trouwen met je jeugdliefde

Je weet zeker dat je lief de ware is. Jullie hebben samen de puberteit overleefd en ook de universiteit heeft jullie niet uit elkaar gekregen. Een bruiloft lijkt dus de logische volgende stap, misschien heb je zelfs al een verlovingsring om je vinger!

5. Datingapps zijn onbekend terrein

Het hele Tinder-tijdperk is volledig aan jullie voorbij gegaan. Nog voordat alle datingsapps op de markt verschenen hadden jullie elkaar gevonden. Dat scheelt enorm veel geswipe en gedoe. Geloof ons maar, wij kunnen het weten.

6. Mijlpalen meegemaakt

Zo’n beetje alle belangrijke mijlpalen van de afgelopen jaren hebben jullie van elkaar meegemaakt. Je eerste shotje tequila, je diploma-uitreiking, maar ook die belangrijke kampioenswedstrijd van hem.

7. Je kent elkaar door en door

Omdat jullie ál deze dingen al hebben meegemaakt kennen jullie elkaar door en door. Je weet hoe je hem moet opvrolijken als hij chagrijnig is en hij weet dat hij jou even met rust moet laten als jullie een discussie hebben. Jullie zijn #couplegoals en wij wensen jullie alle geluk van de wereld toe!

7 adviezen van mensen die hun ware liefde online vonden

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
7x herkenbaar als je nog steeds samen bent met je jeugdliefde
Sluiten