Lesley
Lesley Beauty 13 dec 2018

Een nieuwe kleur lippenstift kiezen? Kijk naar je borsten

Uren heb je al in de winkel doorgebracht, starend naar zes tinten rode lippenstift. Voor een buitenstaander zijn die allemaal hetzelfde, maar jij ziet wel degelijk een verschil tussen ‘Russian Red’, ‘Deep Red’ en ‘Satin Red’. Die zoektocht wordt plots véél gemakkelijker als je de volgende keer even … naar je borsten kijkt. 

De kleur van je tepels is namelijk exact de kleur die je op je lippen moet smeren voor een natuurlijke look. Dr. Travis Stork gaf die tip in een aflevering van de Amerikaanse show ‘The Doctors’. Je leest het goed: een man kwam op dit idee. Benieuwd hoeveel soorten lippenstift en tepels hij daarvoor heeft moeten checken.

Twee tinten donkerder

Op hilarische wijze vertelt de beste man dat Moeder Natuur heel gemakkelijk de oplossing biedt voor het lippenstift-raadsel. Een kijkje in je beha is voldoende. Alles wat je moet doen is je lippenstift naast je borsten houden. Matcht het geheel? Dan is dat de juiste keuze voor jou!

Volgens dokter Travis zijn je tepels de beste indicator om te bepalen welke kleurtoon het best bij je gezicht past. Ze zijn gemiddeld twee tinten donkerder dan onze gezichtskleur, dus een ideale maatstaaf voor een mooie nude-kleurige lippenstift.

Disclaimer: dit is natuurlijk geen vrijbrief om je borsten eruit te gooien in de eerste de beste make-upwinkel. Just sayin’. Nu moet je er alleen nog voor zorgen dat je lippenstift de hele dag blijft zitten.

Dankzij deze tips blijft je lippenstift wél de hele dag zitten

Reageer op artikel:
Een nieuwe kleur lippenstift kiezen? Kijk naar je borsten
Sluiten