Jutta
Jutta Fashion 22 okt 2018

Heb jij al een neuswarmer in je wintergarderobe zitten?

Jas check, sjaal check, dikke sokken en warme handschoenen check. Maar heb jij nog geen neuswarmer in je wintergarderobe zitten? Dan moet je daar je dringend iets aan doen want anders ben je niet mee met de meest hilarische trend van dit najaar. En dat wil je niet, toch?

Wut, een neuswarmer?

Heel eenvoudig uitgelegd is dat een mutsje voor je neus, dat je op z’n plaats houdt door middel van twee touwtjes. Het ziet er een beetje belachelijk gek uit, maar blijkbaar is dit dé trend van de winter. En wie zijn wij om iets tegen trends te hebben?

neuswarmer

Zo’n neuswarmer lijkt een gewaagd accessoire, maar echt vergezocht is het niet. Want welk lichaamsdeel bevriest er alsnog als je gehuld in zevenentwintig laagjes alpacawol (lang ondergoed inbegrepen) de deur uitgaat wanneer het min twee is buiten? Juist ja, je neus.

The Nosewarmer Company

En dat is de Britse Sally Steel-Jones niet ontgaan, dus lanceerde ze met The Nosewarmer Company een heuse webshop voor neuswarmers – not kidding you. Daar vind je neuswarmers met dierenprint en roze neuswarmers, neuswarmers van fleece en gehaakte neuswarmers. En natuurlijk ook neuswarmers in nepbont, what else. 

neuswarmer

Als je trouwens zo’n cutie vindt die met dat ding op zijn neus buiten durft, dan weet je dat je de ware bij de neus hebt gegrepen.

neuswarmer

Wat heb je nog nodig om zelf deze waanzinnige trend te rocken? Een beetje zelfvertrouwen, een gezonde dosis zelfrelativering en een neus natuurlijk (sorry Voldemort).

Nog nood aan (draagbare) trends? Dan hebben wij er hier nog elf voor jou!

De 11 herfsttrends die je dit najaar niet mag overslaan

Reageer op artikel:
Heb jij al een neuswarmer in je wintergarderobe zitten?
Sluiten