Elyne
Elyne Entertainment 1 apr 2019

De nieuwe netflix-serie ‘Special’ gaat over een homo met een hersenverlamming

Netflix heeft de eerste trailer van hun nieuwe serie ‘Special’ gelost. De serie is gebaseerd op het verhaal van Ryan O’Connel die ook de hoofdrol zal spelen in de serie. Hij is een homo met een milde hersenverlamming maar kan daar niet zo goed mee om.

‘Special’

Ryan is een homo met een milde hersenverlamming. Hij werd zo geboren maar kan niet goed om met zijn handicap. Jarenlang is hij beschaamd geweest en kwam hij amper buiten. Maar daar besluit hij nu iets aan te doen.

Hij vertelt iedereen dat hij aangereden werd door een auto en dat hij daardoor een hersenverlamming opliep. Bakken sympathie levert hem dat op. En aantrek van de boys.

De hoofdrol wordt gespeeld door Ryan O’Connell zelf. De serie werd gebaseerd op zijn eigen memoire: ‘I’m Special: And Other Lies We Tell Ourselves’. In dat boek vertelt hij voor de eerste keer de waarheid over zijn handicap.

Release date

Het eerste seizoen van de serie zal uitkomen op 12 april. Elke aflevering duurt slechts 15 minuten. Ideaal voor die “nog eentje voor het slapengaan”-momentjes.

Trouwens, hier zijn 5 Netflix-hacks die je leven heel wat aangenamer zullen maken.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
De nieuwe netflix-serie ‘Special’ gaat over een homo met een hersenverlamming
Sluiten