Lesley
Lesley Entertainment 17 mrt 2018

Netflix’ nieuwe bakshow ‘Nailed It’: voor iedereen die er niks van bakt

Heb jij ook weleens een rainbow cake gemaakt die er vooral uitzag als eenhoornkots? Of steenharde koekjes gebakken? Je lief een ingezakte soufflé voorgeschoteld? Troost je, wij ook. De nieuwe Netflix-reeks ‘Nailed It’ volgt thuisbakkers die de meest bijzondere baksels proberen na te maken en daar grandioos in falen.

‘Nailed It’ op Netflix

Mislukte taarten, ingezakte cakes en misvormde koekjes: ze komen allemaal voorbij in het nieuwe bakprogramma ‘Nailed It’. De serie wordt gepresenteerd door comédienne Nicole Byer – die je alleen al in de trailer laat huilen van het lachen. Kijk zelf maar:

Hilarisch, en ook pijnlijk herkenbaar. Ook wij hebben al zo’n zevenentachtigduizend taarten op Pinterest rechtstreeks in onze pinspiration geknald, maar in het echt zien ze er vaak toch, euh, een beetje anders uit. Laat ons zeggen dat we ze niet bepaald op Instagram zouden delen met de hashtag #bakinggoals. Maar we geraken er wel, hoor. Ooit.

‘Nailed It’ bewijst dat we niet alleen zijn. In de clip hieronder krijgen we alvast een voorproefje van deelneemster Toni. Ze probeert een prinsessentaart na te maken, maar het blijkt niet zo’n heel groot succes te zijn.

Nailed it or failed it?

Of de bakkers hun creaties nu failen of nailen; het is sowieso leuk om naar te kijken. De show heeft wat weg van de ‘Great British Bake Off’, maar het is allemaal net wat minder serieus. Wel mag een van de bakkers zich aan het eind van het programma de winnaar noemen: hij of zij gaat er met 10.000 dollar vandoor.

De serie is nu te bekijken, maar je bent gewaarschuwd: die zes afleveringen heb je in de kortste tijd gebinged.

HelloGiggles

Reageer op artikel:
Netflix’ nieuwe bakshow ‘Nailed It’: voor iedereen die er niks van bakt
Sluiten