Lesley
Lesley Love & Life 29 apr 2018

Netflix & Run: hardlopen terwijl je favoriete serie opstaat

Het grote voordeel aan een loopband of hometrainer in de fitness is dat je ondertussen naar je favoriete serie op Netflix kunt kijken. Die spierkramp tijdens het hardlopen wordt toch iets draaglijker als Carrie Bradshaw of Jessica Day je bijstaat. Het nadeel is dan wel dat je niet in de buitenlucht kunt trainen. Of wel?

Wel dus. Of toch als het aan sportschool David Lloyd ligt. Als je bij hen een personal trainer boekt, kun je met hem gaan hardlopen terwijl hij een tablet op zijn rug draagt. Zo ren je dus achter je trainer aan én kijk je naar je favoriete serie.

Je hardlooproute wordt volledig afgestemd op de duur van je aflevering. Als je kiest voor een aflevering van ‘Game of Thrones’ ben je al snel tien kilometer aan het rennen. Wij zouden dan eerder gaan voor ‘Friends’, want dat duurt maar twintig minuten, maar ja, dat zijn wij.

netflix hardlopen

Lekker relax, toch? Hm, ware het niet dat je natuurlijk nog wel steeds de benen van onder je lijf rent, om de vijf meter naar adem hapt en te hard bezig bent met jezelf en deze godganse wereld te vervloeken om nog veel bezig te zijn met de verhaallijn van de nieuwste ‘Game of Thrones’.

Lijkt het je wel leuk? Netflix is geen verplichte kost, wij vermoeden dat je ook kunt kiezen voor Beyoncés optreden op Coachella. En dáár kunnen we wel onze energie op kwijt. Je moet er wel voor naar een Engelse sportschool, maar wie weet komt de hype snel overvliegen naar België. Of nu ja, lopen. Met personal trainers.

Reageer op artikel:
Netflix & Run: hardlopen terwijl je favoriete serie opstaat
Sluiten