Jutta
Jutta Entertainment 11 jun 2019

Dit zijn de beste nummers om de examens mee door te komen

Elke zichzelf respecterende student heeft regelmatig weleens een studiedipje tijdens de examens en wat is er beter dan je favoriete muziek om dan terug op dreef te komen? Of om effe lekker te zwelgen in zelfmedelijden natuurlijk.

Nu zijn wij zelf te lui om een uitgebreide examens-playlist te maken (sorry baas), maar bij Radio NRJ zit er gelukkig wél ijverig volk. De sympathieke dj’s van de radiozender presenteren je daarom deze week de NRJ Blok 1000, ofte duizend studieplaatjes die je leed verzachten.

De NRJ Blok 1000 bulkt van de nummers die je examenstemming tegengaan en je terug een beetje happy maken, of waarmee je je stembanden opwarmt voor dat gevreesde mondeling examen. Af en toe passeert er ook een kweelplaatje om dat zelfmedelijden aan te zwengelen. Dat het je eigen schuld is dat je te laat bent begonnen met samenvatten maakt niet uit, de NRJ Blok 1000 oordeelt niet.

Nog tot vrijdag 14 juni kun je ‘m live beluisteren, daarna zet je ‘m gewoon helemaal opnieuw op via Spotify. En omdat wij de slechtsten nog niet zijn krijg je van ons meteen die playlist:

Thank us later, maar eerst die examens acen (al beseffen wij ook wel dat je deze tien dingen nu liever doet dan studeren voor je examens).

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste nummers om de examens mee door te komen
Sluiten