Emma
Emma Fashion 19 sep 2019

Dit waren de mooiste catwalk-looks van de afgelopen Fashion Weeks

Van Amsterdam tot New York en Londen, de Fashion Weeks zijn overal aan de gang. Omdat je door alle bomen misschien het bos niet meer ziet, hebben wij de meest inspirerende looks voor je op een rijtje gezet. Kijk, relax en bewonder.

Fashion Weeks

September staat symbool voor de start van het nieuwe modeseizoen. Studenten gaan weer naar school en de werkenden onder ons ruilen het strand weer in voor het kantoor. Dat vraagt om nieuwe mode en een herindeling van je garderobe.

Maar wat zijn de nieuwe trends en de mooiste catwalk-looks van de afgelopen weken? Wij zochten het voor je uit, zodat jij dat zelf niet meer hoeft te doen. Aanschouw hier de beste looks van de afgelopen Fashion Weeks.

1. Ninamounah

We starten met een look van Nederlandse bodem: eentje van Ninamounah. Dit merk toonde nieuwe creaties tijdens Amsterdam Fashion Week. Lichtblauw is altijd een goede kleur en deze outfit is zowel zakelijk als privé ronduit leuk. Alleen de schoenen zijn misschien niet heel draagbaar …

Mooiste looks fashion weeks 2019
Bron: ANP KIPPA MISCHA SCHOEMAKER

2. Marc Jacobs

De collectie van Marc Jacobs tijdens New York Fashion Week was enorm uitgesproken en divers. De ontwerper laat zien dat mode een kwestie van smaak en eigen stijl is. Alles kan en alles mag, bij Jacobs lijken de regels te vervagen. Also: wij. willen. die. zak.

Mooiste looks fashion weeks 2019
Bron: ANP – AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Slaven Vlasic

3. Mark Fast

Mark Fast toonde zijn Spring/Summer 2020-collectie tijdens Londen Fashion Week en liet hiermee – net als Marc Jacobs – zien dat de huidige modetrends verre van saai zijn. Hij combineerde prints, kleuren en verschillende materialen, wat leidde tot een collectie waar je spontaan vrolijk van wordt.

Mooiste looks fashion weeks 2019
Bron: ANP – EPA/NEIL HALL

4. 3.1 Phillip Lim

Sophisticated coolness zijn de woorden die de show van 3.1 Phillip Lim tijdens New York Fashion Week het beste omschrijven. De modellen droegen minimalistische outfits, voorzien van bijzondere details en afwerkingen van leer. Onze favoriete outfit? Dit model in een all white look.

Mooiste looks fashion weeks 2019
Bron: ANP – Johannes EISELE / AFP

5. Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger hield eerder deze week een uitbundige show in New York. De stijl was behouden en moderne elementen werden gecombineerd met klassieke kledingstukken. Zo ook in deze look bij topmodel Winnie Harlow.

Mooiste looks fashion weeks 2019
Bron: ANP – Angela Weiss / AFP

De hele maand lang kun je nog genieten van verschillende Fashion Weeks, zoals die van Londen, Parijs en Milaan.

Lees ook: dit zijn de trends van dit najaar.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dit waren de mooiste catwalk-looks van de afgelopen Fashion Weeks
Sluiten