Lena
Lena Beauty 11 mei 2019

Moederdag-tip: volg samen met je mama een wenkbrauwworkshop

In steden als Parijs en Londen zijn brow bars al een tijdje razend populair en nu beginnen ze ook in ons land te verschijnen. Je wandelt er binnen en laat je wenkbrauwen doen alsof je een afspraak bij de kapper hebt. Wij passeerden bij de Brow Wax Bar in Antwerpen en namen deel aan de Mommy & Me-workshop met onze mama die er – sorry mams – écht niets van kent. 

Een analyse van je wenkbrauwen

Tijdens de workshop bepaalt make-up specialiste Zoë welke kleur bij je wenkbrauwen past, welk product je het beste gebruikt en hoe je dit juist aanbrengt. De workshop vindt een keer per maand plaats in groepjes van vier personen. Maak er eventueel een gezellig vriendinnen-uitje van of neem je mama mee zodat jij haar wenkbrauwen niet meer moet doen voor een echt moeder-dochter momentje.

De wenkbrauwmakeworkshop

De workshop vindt plaats boven de Brow Wax Bar. Specialiste Zoë – met wenkbrauwen to die for – legt uit wat we gaan doen en biedt ons een lekker drankje aan. Dan volgende enkele demonstraties. Mijn mama is als eerste aan de beurt. Zoë bepaalt haar kleur en gaat voor een naturelle look.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Browwaxbar (@browwaxbar) op

Ze gebruikt onder andere een wenkbrauwgel. Die breng je aan door drie stipjes te zetten: een in het begin van je wenkbrauw, een in het midden en een op het einde. Even kammen met een wenkbrauwborsteltje en klaar. Het product dat Zoë gebruikt is waterproof en blijft 24 uur zitten, ideaal voor wie niet te veel tijd aan haar wenkbrauwen wil besteden.

Daarna mogen we zelf wat proberen (lees klungelen) met de wenkbrauwproducten. Mijn mama klungelt vrolijk mee en is onder de indruk van haar ‘nieuwe’ wenkbrauwen. #wut

Aangezien ik al sinds mijn zestiende mijn wenkbrauwen doe gaat alles best wel vlotjes. De workshop is dus vooral geschikt voor zij die nog niet zoveel weten over wenkbrauw-make-up en hier graag mee van start willen gaan – en voor zij die eens goed willen lachen samen met hun mama.

Karen Damen is alvast fan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Browwaxbar (@browwaxbar) op

10 x het bewijs van jouw obsessie met je wenkbrauwen

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Moederdag-tip: volg samen met je mama een wenkbrauwworkshop
Sluiten