Tessa
Tessa Entertainment 22 mei 2019

De trailer van de nieuwe horrorfilm ‘Midsommar’ doet ons huiveren

Ken je die gigantisch enge horrorfilm ‘Hereditary’ nog? Wel, de makers daarvan hebben een nieuwe horrorfilm uitgebracht. De film ‘Midsommar’ komt uit op drie juli en aan de trailer te zien lijkt hij nog enger dan zijn voorganger. 

De film is, in tegenstelling tot de meeste horrorfilms, geen cliché. Deze keer eens geen geesten, bezeten huizen of enge poppen. Maar dat betekent niet dat je de film alleen en in het pikkedonker zult kunnen zien, want ‘Midsommar’ is eng op een héél ander niveau. Eerlijk gezegd weten we nog niet of we hem wel in de bioscoop durven te kijken …

Horrorfestival

De film gaat over een midzomerfestival in Zweden. Gezellig? Think again. Ook al is het gedurende heel de film dag, je bent nog steeds bang. Alle creepy dingen die normaal ‘s nachts zouden plaatsvinden gebeuren gewoon overdag en dat maakt het zo mogelijk nog tien keer enger.

Het verhaal

De relatie van de Amerikaanse Dani en Christian gaat niet zo goed meer. Er zijn twijfels langs beide kanten, maar na een tragische gebeurtenis in de de familie van Dani besluiten ze om toch nog aan hun relatie te werken. Het lijkt Christian dan ook een goed idee om samen naar een midzomerfestival in Zweden te gaan, maar al snel krijgen ze hier spijt van.

In het begin lijkt het festival gezellig en normaal. Iedereen danst er rond in witte kleedjes in het gras, lacht en heeft plezier. Die sfeer slaat echter al snel om wanneer blijkt dat dit midzomerfestival allesbehalve een festival is, en eigenlijk meer weg heeft van een samenkomst van een sekte.

Omdat het verhaal zo origineel is en je niet weet wat te verwachten, zijn we toch wel heel benieuwd naar het einde.

Krijg je al kippenvel bij het zien van de trailer? Daar zit een wetenschappelijke reden achter!

Waarom krijgen we kippenvel van films en muziek?

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
De trailer van de nieuwe horrorfilm ‘Midsommar’ doet ons huiveren
Sluiten