Lesley
Lesley Love & Life 23 mrt 2019

De grappigste memes, tweets en gifs van de afgelopen tv-week #8

Eindelijk lente, en dat betekent rosé op een terras, blotebenenweer en … een scala aan nieuwe kijkcijferkanonnen die alle grote televisiezenders op je loslaten. Omdat je natuurlijk niet de tijd hebt om overal naar te kijken (want rosé op een terras), doen wij dat wel voor jou. Tough job, but someone’s gotta do it. Dit heb je de afgelopen week gemist op tv. 

‘Blind Getrouwd’

Het wetenschappelijke aspect van het programma is natuurlijk wat het format zo sterk maakt, maar je kunt alles natuurlijk ook kapot rationaliseren. Zowel Jolien en Lenny als Annelies en Joris lijken de hoop al hebben opgegeven. Ook bij Tim en Elke zit de sleur er (nu al) in en lijken ‘de gevoelens’ niet echt te komen. Zijn we dan met z’n allen te veeleisend geworden?

Of zoals we ooit in een interview met Wim Slabbinck – de seksuoloog van dienst in ‘Blind Getrouwd’ – lazen: “Je kunt niet én keigoeie seks hebben én een superknappe partner én veel hobby’s delen en veel en goed met elkaar kunnen praten.” Wel, Wim, dat is exact wat wij wél willen, en als dat niet gaat, dan hoeft het voor ons niet.

Voor iedereen ons a) onrealistisch, b) oppervlakkig, c) veeleisend of d) all of the above vindt: keigoeie seks is voor iedereen anders en als je tevreden bent met je seksleven is dat dik oké. Met ‘een superknappe partner’ bedoelen we niet dat je enkel Abercrombie-modellen naar rechts moet swipen. Hij hoeft niet zo nodig superknap te zíjn, maar wij willen ‘m wel graag superknap vinden.

Hobby’s delen hoeft niet zo nodig, maar we willen graag wel wederzijdse interesse in wat de ander doet. En als je niet veel en goed met elkaar kunt praten, waar ben je dan in godsnaam mee bezig? We snappen met de beste wil van de wereld niet hoe je in een relatie kunt stappen als je niet halsoverkop verliefd bent en je lief de hele tijd de kleren van zijn lijf wilt rukken. Die fase is sowieso al snel genoeg voorbij, dus dan kun je er maar beter van genieten while it lasts.

Wij vrezen dus een beetje voor de rustig voortkabbelende beekjes die relaties moeten voorstellen in ‘Blind Getrouwd’. En dat is niet erg: iedereen verdient een lief die hem of haar van zijn sokken blaast. Als dat betekent dat we veeleisend zijn, dan is dat maar zo.

(Jazeker, dat zijn tweets van onszelf. Schaamteloos.)

‘Down The Road’

Wij worden week na week verliefder op de deelnemers van het programma. We delen Mauds obsessie voor eten (en haat voor hindernissenparcours) en Charlottes klein hartje en smelten elke keer weer een beetje voor Dieter.

Story. Of. Our. Lives.

Wij ook in ze zomer.

‘De Mol’

Wij zetten momenteel alles in op Eva, maar daar is niet iedereen het mee eens en de wildste theorieën doen dan ook de ronde.

Al hebben wij het momenteel vooral moeilijk met onthouden wie wie is.

Also, this. #goud

Op ‘Temptation Island’ daarentegen valt tegenwoordig nog amper iets te beleven …

8x waarom Twitter en ‘Debation Island’ véél boeiender zijn dan ‘Temptation Island’ zelf

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
De grappigste memes, tweets en gifs van de afgelopen tv-week #8
Sluiten