Britt
Britt Love & Life 8 mei 2019

Prank: meisje laat een fake tattoo van haar mama zetten en die wordt gek

Hoe vaak we ook discussiëren met onze mama, we zien haar vreselijk graag. Op Moederdag zetten we haar daarom graag in de bloemetjes (of in het parfum of de chocolaatjes). Maar in plaats van een cadeautje te kopen, nam dit meisje haar mama eens goed beet door een fake tattoo te laten zetten … van haar moeders gezicht. 

Saffron Barker

In Engeland is Saffron Barker ontzettend populair dankzij haar YouTube-kanaal, genaamd (surprise, surprise) ‘Saffron Barker’. Ze vlogt en maakt tutorials over lifestyle, beauty en challenges en vooral dat laatste doet haar kijkers lachen tot de tranen over hun wangen rollen.

Prank: fake tattoo

In Engeland werd Moederdag dit jaar al eerder gevierd en daardoor kunnen wij nog wat inspiratie opdoen. Saffron nam haar moeder in de maling door een fake tattoo van haar moeders gezicht op haar been te laten zetten. Ze maakte, samen met haar hilarische vader Darren, haar moeder wijs dat de tattoo echt was. Mama Wendy gaat compleet door het lint en Saffron en haar papa kunnen met moeite hun lach inhouden.

Wij zijn het meeste fan van de vader en zijn dad jokes. Tijdens de razernij van de moeder stelde hij zelfs voor dat Saffron zijn hoofd op haar andere been kon laten tatoeëren. Zijn grapjes leverden hem ook tienduizend keer een “Shut up, Darren” op van Wendy. #LOL

Als Saffron en haar vader uiteindelijk opbiechten dat het maar een mopje is, moet mama Wendy nog even bekomen van opluchting. Volgende keer misschien toch maar een flesje parfum geven?

Welke tattoo past bij jou? Doe hier de test

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Prank: meisje laat een fake tattoo van haar mama zetten en die wordt gek
Sluiten