Alex
Alex Entertainment 6 feb 2019

Euh, wat? Volgens internet-trolls is Meghan Markle nep-zwanger

De wereld van online trolling heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Nu denken mensen dat Meghan Markle nep-zwanger is en een nepbuik draagt. Really, guys?

Twitter slaat tilt

Waar het merendeel van de volgers van het Engels Koninklijk Huis heel blij is voor het koningspaar, is er helaas ook een groep mensen die beweert dat Meghan Markle helemaal niet zwanger is. Met de hashtag #Megxit wordt het pijnlijk duidelijk dat de groep trolls Meghan liever kwijt dan rijk is. De hashtag is duidelijk een verwijzing naar de aankomende Brexit.

Verder wordt de hashtag #moonbump gebruikt om te ‘bewijzen’ dat Meghan haar zwangerschap faket. Onder die hashtag zijn er tientallen tweets te vinden van mensen die beweren dat Meghan een nepbuik onder haar jurk draagt en het zo laat lijken alsof ze zwanger is.

Verschillende mensen beweren dat Meghans babybuik op een onnatuurlijke manier zou groeien en bewegen, waardoor het ‘overduidelijk’ is dat ze niet echt zwanger is. Zo is in onderstaande tweet te lezen dat ene Nova er totaal van overtuigd is dat je niet meer kunt hurken als je zes maanden zwanger bent.

Meghan wordt door de trolls met de grond gelijkgemaakt – ze kan volgens hen letterlijk niks goed doen. Waar al die haat vandaan komt is ons een raadsel. We hopen dan ook dat ze zich er al bij al niet te veel van aantrekt.

De zwangerschap van Meghan Markle

Afgelopen oktober bracht Kensington Palace het nieuws naar buiten dat Meghan Markle en Prins Harry hun eerste baby verwachten. Inmiddels heeft het paar bekendgemaakt dat het kindje waarschijnlijk eind april geboren zal worden. Over het geslacht van de baby is nog niets bekend; Meghan en Harry houden dat zowel voor zichzelf als voor het grote publiek geheim tot de geboorte.

Meghan Markle onthult wanneer ze is uitgerekend en wat ze weet over het geslacht

We hopen dat Meghan de vreemde geruchten over haar zwangerschap van zich af kan zetten en zich helemaal focust op zichzelf en haar toekomstige gezinnetje. Al die haat heeft ze namelijk allesbehalve verdiend.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Euh, wat? Volgens internet-trolls is Meghan Markle nep-zwanger
Sluiten