Lesley
Lesley Entertainment 19 dec 2018

Deze Netflix Originals hebben we in 2018 het meest bekeken

We Netflix’en er met z’n allen duchtig op los en de ene krankzinnig goede Original is nog maar op ons afgevuurd of je moet alweer mee zijn met de volgende. 2018 was een mooi jaar: we leerden Noah Centineo kennen (kwijl kwijl), volgden Sabrina mee in haar avonturen als halfheks en keken ‘The Haunting of Hill House’ in een dag of twee uit. Maar staat een van die toppers ook op nummer één? 

Staat jouw favoriet ertussen?

Om het einde van 2018 te vieren liet Netflix hun vaakst bekeken series en films op ons los én vermeldde de streamingdienst terloops ook even op welke acteurs en actrices we dit jaar massaal verliefd werden. Natuurlijk scoren Noah Centineo en ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ hoog op het lijstje – zelfs als je die film waanzinnig slecht vond, keek je nog steeds om naar Noah te staren. (Of geldt dat alleen voor ons?)

meest bekeken netflix originals

En toch was ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ niet de populairste film, en ook kleppers als ‘The Haunting of Hill House’ en ‘Bodyguard’ staan niet op nummer één bij de meest bekeken series. Volgens Netflix was ‘On My Block’ nog populairder.

meest bekeken netflix originals

De reeks is in België niet écht doorgebroken, en Netflix wist de kijkers ook nog mee te delen dat de show niet per se het méést bekeken werd, maar wel dat de reeks kon rekenen op de hoogste kijktijd per kijksessie. Met andere woorden: de komedie zorgde ervoor dat kijkers het langst bleven kijken per sessie, in vergelijking met andere series.

De films werden dan weer beoordeeld op hoe vaak kijkers ‘m herbekeken. En daar zal Noah Centineo wél iets mee te maken hebben. ?

meest bekeken netflix originals

Maar hé, het jaar is nog niet ten einde, dus breng vooral nog snel even verandering in dat lijstje als je dat wilt!

Aha! Hier werden deze populaire Netflix-series dus opgenomen

Reageer op artikel:
Deze Netflix Originals hebben we in 2018 het meest bekeken
Sluiten