Lesley
Lesley Food 14 feb 2018

McDonald’s komt met Tinderhamburgers en wij swipen naar rechts

Je weet wat ze zeggen: ‘Happiness is in the little things. Or in a Big Mac.’ Wil jij op valentijn ook een wereldburger aan de haak slaan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: McDonald’s komt namelijk met hamburgers op Tinder. 

Neem Tinder er dus even bij en swipe Generous Jacqueline of Fancy Francis naar rechts. Achter die twee profielen gaan namelijk twee nieuwe McDonald’s-menu’s schuil. Heb je een match, dan kun je bij McDonald’s je gratis hamburger gaan claimen. Eindelijk een valentijnsactie waar ons hart écht sneller van gaat slaan. We’re lovin’ it!

Generous Jacqueline

De generositeit in haar naam mag je best letterlijk nemen: de Generous Jacqueline maakt deel uit van de Maestro-burgers en bestaat uit twee krokante kipfilets, spek, Maredsous-kaas, sla en citroenmayonaise. De burger zit tussen een briochebroodje met sesam- en lijnzaadjes.

McDonald's Tinder valentijn

Fancy Francis

Ook de Fancy Francis behoort tot de Maestro-familie en bestaat uit twee sneetjes rundvlees, gestoomde champignons, ajuintjes, een sneetje gourmetkaas, verse rucola en truffelmayonaise. Al dat lekkers zit tussen een briochebroodje met sesamzaadjes en bovendien krijg je bij Francis ook nog een portie kroketten. Superlike, iemand?

Matchen die handel!

Match made in heaven, noemen ze zoiets. Vormen jullie ook op Tinder een match, dan krijg je dit menu gratis bij McDonald’s. En hé, wie weet kom je er ook nog eens de man van je leven tegen. En anders nemen wij graag genoegen met Francis.

McDonald's valentijn tinder
Reageer op artikel:
McDonald’s komt met Tinderhamburgers en wij swipen naar rechts
Sluiten