Lesley
Lesley Food 12 feb 2018

McDonald’s geeft een Bling Mac-ring weg ter waarde van 12.500 dollar

Vorige week schreven we al over de Grand Big Mac, de extra grote burger waar McDonald’s mee uitkomt ter ere van het 50-jarig bestaan van de Big Mac. Nu blijkt dat McDonald’s het daar niet bij laat. Ze introduceren nu namelijk ook de Bling Mac – jawel: een enorme hamburgerring. 

Bling Mac

Om de verjaardag van ‘s werelds meest geliefde hamburger nog net iets specialer te maken geeft McDonald’s aan één trouwe fan een ring weg ter waarde van maar liefst 12.500 dollar. De ‘Bling Mac’ bestaat uit meerdere losse ringen, die allemaal weer beplakt zijn met verschillende soorten diamanten. De gigantische hamburgerring zal worden weggegeven via een winactie op Twitter. En dat kon natuurlijk niet zonder toepasselijke, typische Amerikaanse video:

#wilik

Wil jij een hamburger aan je ringvinger zien schitteren? Tweet dan snel een ode aan de Big Mac met de hashtag #BlingMacContest naar @McDonalds. McDonald’s kiest daarna de beste tweet uit alle deelnames. De grappigste en meest romantische tweet wordt de gelukkige eigenaar van de Bling Mac.

Reageer op artikel:
McDonald’s geeft een Bling Mac-ring weg ter waarde van 12.500 dollar
Sluiten