Jutta
Jutta Beauty 12 jan 2020

10 maskertjes voor als je huid nog steeds niet bekomen is van oudjaar

Oudjaar was een stevig feestje, maar van je voornemen om in 2020 eens wat beter voor jezelf te zorgen is dankzij die kater nog niks in huis gekomen. Begin bij het begin en fris je gezicht al eens op: deze tien maskertjes gaan je uitgeputte huid hydrateren zodat je er in no time weer uitziet alsof het leven jou in de schoot geworpen wordt. 

Sheetmask Hydra Bomb – Garnier

Helemaal niet duur en toch een favoriet: het Hydra Bomb sheet mask van Garnier. Voor 2,99 euro te koop bij Kruidvat.

Foto: Kruidvat

Hydra-filler – Filorga

Als je een nachtje goed bent gaan feesten volstaat je normale hydraterende dagcrème even niet om je uitgedroogde huid er weer bovenop te helpen. Wel goed: veel water drinken en dit superhydraterend masker van Filorga. De 9,90 euro meer dan waard, te koop bij Ici Paris XL.

Foto: Ici Paris XL

24H Moisturizing Face Mask  – Annayake

Valt het op dat we fan zijn van sheet masks? Ook dit exemplaar van Annayake is zo’n velletje met vochtingbrengende substantie dat je op je (vermoeide) gelaat drapeert. Te koop voor zo’n 9 euro bij onder meer Parfuma.

Foto: Parfuma

Catastrophe Cosmetic – Lush

Dit verse maskertje van Lush is goed na een kater, weet redactrice Alice. Een potje kost 12,50 euro en daar kun je een paar keer een maskertje van leggen. Want bij een kater blijft het dit jaar toch niet.

Foto: Lush

Roze klei en aloë vera-masker

Klei staat bekend om z’n zuiverende werking en aloë vera is een enthousiaste vochtinbrenger. Doe daar nog voedende en herstellende karitéboter bij en je hebt dit masker van het natuurlijke verzorgingsmerk Cattier. Een hele tube koop je voor 6,99 euro bij Di.

Foto: Di

Glamglow Coolsheet

Voor de hele zware katers waarbij je amper licht kunt verdragen: een koud aanvoelend masker van Glamglow. Het koelt je oververhitte hoofd direct af en hydrateert je huid terwijl jij ligt te bekomen. Vanaf 10 euro, te koop in de parfumerie.

Foto: Glamglow

Verzachtend masker met jasmijn – Origins

Dit masker met jasmijn van Origins werkt verzachtend voor je huid. Het kost ongeveer vijf euro en is verkrijgbaar bij de meeste parfumerieën en bestaat ook in varianten met onder andere lavendel en violet.

Foto: Origins

Hydraterend maskertje voor ‘s nachts – INC.Redible

Voor de mensen die echt alles op orde hebben en na een feestje niet alleen hun make-up netjes verwijderen, maar ook alvast een maskertje leggen om de suffe katerkop voor te zijn is er dit over night mask van INC.Redible. Je koopt het voor 6,95 euro bij Zalando.

Foto: Zalando

Ginseng Shot mask – Erborian

Ginseng staat bekend om z’n gladmakende en hydraterende eigenschappen aka dit wil je op je huid smeren. Het shot-masker van Koreaanse beautymerk Erborian kost ongeveer 7,50 euro bij de parfumerie.

Foto: Erborian

After Party – Starskin

De naam van dit masker zegt genoeg. Sheet mask van Starskin om je gezicht op te fleuren na een avondje stappen, kost 9,90 euro bij Planet Parfum.

Foto: Planet Parfum

Lees ook: Van rode wangen tot reptielenbenen, zo verzorg je je huid in de winter

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
10 maskertjes voor als je huid nog steeds niet bekomen is van oudjaar
Sluiten