Jutta
Jutta Love & Life 23 jan 2018

Dit meisje maakte strenge regels voor de mannenvakantie van haar vriend

Maak jij ook van die schattige briefjes als je lief op reis vertrekt? Type “ik mis je”, “kan niet wachten tot je terug bent” en “neem me alsjeblieft mee”? De vriendin van Kieran Lumsden uit Edinburgh ging next level en stuurde hem op mannenvakantie met een lijstje do’s en dont’s. 

 

“Natuurlijk mag jij met je vrienden op vakantie gaan, schat” zeg je als hij het idee lanceert. Een al dan niet geforceerde glimlach kan er op dat moment ook nog wel af, maar eigenlijk vind je het he-le-maal niet leuk dat hij met z’n maten (en vooral zonder jou) gaat feesten op een of ander zonovergoten eiland. Ja, je weet dat hij je graag ziet en ja, je vertrouwt hem écht wel. Alleen maak je je lichtjes zorgen over de hoeveelheden alcohol en de al te gretige grietjes waar hij ver weg van jou misschien niet aan zal kunnen weerstaan. Toen Kieran met zijn vrienden vertrok naar party-plek Magaluf op Mallorca begon er een rood lampje te flikkeren in het hoofd van zijn vriendin. Ze nam het zekere voor het onzekere en stelde een lijst op met tien – strenge – regels.

 

Have a nice flight, stay safe

Het lijstje ziet er leuk uit met al die vrolijke kleuren, tekeningen en glitterhartjes. Kieran werd gegarandeerd ook getrakteerd op een lippenstiftkus op de envelop, maar de boodschap is hoe dan ook duidelijk.  Of het nu voortkomt uit onzekerheid, uit wantrouwen of gewoon omdat ze weet dat haar lief iets te graag feest, Kieran wordt er vriendelijk aan herinnerd niet met andere meisjes te flirten en geen tattoo te nemen. Volgende keer laat zijn vriendin hem misschien wel een contract ondertekenen waarin hij bevestigt zich te zullen gedragen op zijn mannenvakantie? Overigens is het wel mooi dat ze afsluit met “Have a nice flight”, ze ziet haar vriendje hoogstwaarschijnlijk gewoon echt heel graag.

Kieran deelde foto’s van het lijstje op Twitter en ontving al meer dan 12.000 likes en 5.000 retweets.


Reageer op artikel:
Dit meisje maakte strenge regels voor de mannenvakantie van haar vriend
Sluiten