Lena
Lena Love & Life 7 jun 2019

Deze 9 mannen onthullen wanneer ze voor het laatst moesten wenen en waarom

Mannen zijn moeilijk te doorgronden. Ze vertellen minder snel wat ze écht voelen en denken. Daarom stelt NSMBL wekelijks een prangende vraag aan deze toffe mannen, zonder rond de pot te draaien. Thank you guys, jullie maken het leven net iets gemakkelijker voor ons. Deze week: 9 mannen onthullen wanneer ze voor het laatst geweend hebben en waarom.

Max (24)

‘Toen KV Mechelen de bekerfinale van België won, kon ik het toch even niet droog houden.’

Steven (22)

‘De laatste keer was een paar dagen geleden omdat ik bang was dat er niet meer genoeg tijd zou zijn voor mijn vriendin en mij om uitgebreid en met veel tijd voor elkaar in bed te kruipen. Oh God, dat klinkt labiel.’

Luke (23)

‘Bij een heel intense dramafilm.’ #noshame

Bram (20)

‘In juli vorig jaar. Een vriend van me raakte toen betrokken bij een treinongeval.’

Janus (22)

‘Vorige maand na een grote ruzie met mijn vriendin.’

Lucas (19)

‘De laatste keer dat ik geweend heb was bij ‘Avengers: Endgame’. Ik zweer dat ik normaal niet huil bij films.’ #zalwellucas

Arne (23)

‘Zo’n maand geleden, door emoties op te kroppen gerelateerd aan mijn ex.’

Lennert (23)

‘Bij ‘Toy Story 3′. De oven-scene kan ik nog steeds niet aan.’

Joshua (22)

‘MAJOR SPOILER ALERT voor wie ‘Game of Thrones’ nog steeds niet volledig bekeken heeft, maar: toen Theon stierf hield ik het niet droog. Of wanneer The Hound in de vlammen stortte, dat heeft ook gepikt.’

Zie je een van deze toffe mannen wel zitten? Dan moet NSMBL je teleurstellen, de mannen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie. 

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Deze 9 mannen onthullen wanneer ze voor het laatst moesten wenen en waarom
Sluiten