Euhm, wat bezielde deze mannen op hun stockfoto?

Entertainment

Euhm, wat bezielde deze mannen op hun stockfoto?

Rare jongens, die mannen, dat wisten we al langer. Maar het wordt helemaal gek als je hen vraagt om een stockfoto te maken, je weet wel, zo’n foto die bedrijven tegen betaling kunnen gebruiken om bijvoorbeeld in een magazine te zetten. Wij zijn alvast heel benieuwd naar de bestemming van onderstaande beelden.  

1. Gezellig op de wc

Dit lijkt ons iets voor een maandblad voor makelaars, hoewel we durven betwijfelen dat mensen een huis willen kopen van iemand die met kleren aan op de wc zit.

2. Paardje rijden

Ju paard, volle galop! De fitness die dit beeld durft te gebruiken krijgt bonuspunten voor lef.

3. Naakt filosoferen voor het raam

Wie doet het niet, zijn kleren uit gooien en naakt gaan zitten nadenken terwijl toevallige passanten kunnen toekijken. In het bijschrift van deze stockfoto staat overigens “Sexy man droomt”, en nee, dat is niet de zoekterm die we gebruikt hebben.

4. Iets vergeten?

Er moet een serieus probleem zijn in de zakenwereld als je bij het zoeken naar een ‘man in kostuum’ op deze jongeheer botst.

5. Een man en zijn selder

Ooit al iemand zó ongelukkig zien kijken als hij zijn groentjes moest opeten?

6. Een man en zijn broccoli

Deze fitboy is wel gemotiveerd, en dat zie je niet alleen aan zijn broccoli. Blijft de vraag waarom een halfnaakte man poseert met een broccoli in zijn handen.

7. Na een lange werkdag

Wie ooit naar ‘Friends’ keek, herinnert zich zeker de scene waar Chandler en Monica in bad betrapt worden door Joey. Enfin, Monica duikt letterlijk onder en Chandler stamelt tegen zijn huisgenoot: “It’s been a long, hard day.” En dat is zéker ook van toepassing op deze stockfoto.

8. Parfum gebruik je zo

Als je je liefste dit ooit ziet doen, verwijs hem dan als de wiedeweerga door naar Manners.be, waar hij onder andere kan lezen hoe je parfum op de juiste manier aanbrengt.

9. Zakenman loopt door veld in hartjesonderbroek

Wij willen écht graag weten wat er die dag op zijn werk gebeurd is.

10. Jouw tekst hier

Een enthousiaste lezer stuurde ons dit toe. Het is natuurlijk ook mogelijk dat het een stockfoto betreft, met daarop een hele enthousiaste man die naar een wit blad wijst.

11. Stuur ons geen foto

Een stockfoto van iemand die een stokfoto maakt. Sorry, er zijn géén manieren om dit beeld proper te verwoorden. Yikes. 

12. Stockfoto van man in bos. In onderbroek.

Naar de Ardennen vertrokken zonder kleren, het kan iedereen overkomen, right?