Lena
Lena Love & Life 23 jul 2019

Stalken mannen ons net zoveel op social media als wij hen? Deze 9 mannen verklappen het

Mannen zijn moeilijk te doorgronden. Ze vertellen minder snel wat ze écht voelen en denken. Daarom stelt NSMBL wekelijks een prangende vraag aan deze toffe mannen, zonder rond de pot te draaien. Thank you guys, jullie maken het leven net ietsje gemakkelijker voor ons. Deze week: checken mannen onze socials even erg als wij die van hen?

Max (24)

‘Roses are red, violets are blue, pornhub is down, your Facebook will do.’ Ieeeuuuww.

Steven (22)

‘Ik stalk meer, harder en beter dan jij dat ooit zult kunnen (oeps, dat klinkt wel heel arrogant). Zo heb ik bijvoorbeeld ooit kindergedichten teruggevonden die ergens diep verscholen zaten op de website van haar lagere school.’ Eindelijk iemand die op ons niveau zit.

Luke (23)

‘Trick question, jullie stalken ons toch niet? Nee, in het begin check ik haar profiel zeker wel een paar keer per week, maar dat is voor mij niet per se stalken.’ Voor ons ook niet.

Bram (20)

‘Nee.’ (Bedankt, Bram, echt.)

Janus (22)

‘Ja.’ (Ook jij bedankt, Janus)

Lucas (19)

‘Absoluut niet, ik kijk misschien naar haar tien meest recente foto’s als ik haar toevoeg op Facebook of volg op Instagram. Als ik interesse heb spendeer ik meer tijd in de DM’s.’ Sliiiiide in her DM’s, Lucas.

Arne (23)

‘Nope.’

Lennert (23)

‘Als mijn data-pakket van Orange het toelaat.’

Joshua (22)

‘Dat zal wel al eens gebeurd zijn, waarschijnlijk omdat ik iets wilde weten, maar niet wilde overkomen als een aansteller. In het algemeen vind ik het ook gewoon fijn om het profiel van mijn vriendin te bekijken, en elke keer iets nieuws over haar te ontdekken.’

Zie je een van deze toffe mannen wel zitten? Dan moet NSMBL je teleurstellen, de mannen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie.

Meer confessions te weten komen?

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Stalken mannen ons net zoveel op social media als wij hen? Deze 9 mannen verklappen het
Sluiten