Lesley
Lesley Love & Life 15 jul 2019

Deze 9 mannen onthullen waar ze het onzekerst over zijn

Mannen zijn moeilijk te doorgronden. Daarom stelt NSMBL wekelijks een prangende vraag aan negen toffe mannen, zonder rond de pot te draaien. Thanks guys, jullie maken het leven net ietsje gemakkelijker voor ons. Deze week: vrouwen zijn niet de enigen die zich druk maken om hun buikje. Hier zijn mannen het onzekerst over. 

Max (24)

‘Over mijn buik.’

Steven (22)

‘Mijn buik? Ik ben niet dik, maar zou ‘m toch graag iets strakker zien.’ #storyofourlives

Luke (23)

Size matters, wordt weleens gezegd?’

Bram (20)

‘Nagels, want nagels zijn goor.’ Oké, begrepen, Bram.

Janus (22)

‘Dat ik te dik word.’

Lucas (19)

‘Cliché, maar: mijn lichaam. Ik heb een dad bod op mijn negentiende. Laten we hopen dat ik ooit eens begin aan mijn goede voornemens.’ Hahaha, hopen wij ook al jaren, Lucas.

Arne (23)

‘Ik vind mijn bovenlichaam niet atletisch genoeg.’

Lennert (23)

‘Mijn tenen. Die groeien alle richtingen uit. Heel vreemd.’

Joshua (22)

‘Het feit dat ik bijna gecast zou kunnen worden als Tyrion in ‘Game of Thrones’ steekt mij wel wat tegen (lacht). Dat is natuurlijk wat overdreven, maar ik had toch graag een paar centimeters meer meegekregen. Tja, c’est la vie, zeker?’ Zo is dat maar net, Tyrion Joshua.

Zie je een van deze toffe mannen wel zitten? Dan moet NSMBL je teleurstellen, de mannen wensen anoniem te blijven. De volledige namen zijn enkel bekend bij de redactie. 

Oh enne … Hier vertellen ze waarom ze voor het laatste moesten wenen.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Deze 9 mannen onthullen waar ze het onzekerst over zijn
Sluiten