Tessa
Tessa Love & Life 4 dec 2018

Man laat verlovingsring door een rooster vallen en het internet gaat stuk

Oh internet, we love you. Een video op Twitter van een man die zijn vriendin ten huwelijk vraagt op Times Square gaat viraal. De beste man was namelijk zo enthousiast dat hij de verlovingsring per ongeluk door een rooster op de grond liet vallen. Oeps.

Verloving gaat mis

Stel je even voor dat je met de liefde van je leven in New York bent. Jullie zijn op Times Square, het meest romantische plekje van de stad (NOT). Je bent helemaal over the moon en je bae vraagt je ook nog eens ten huwelijk tussen de hotdogkraampjes en zwervers die Times Square rijk is. Romantisch!

Je zegt natuurlijk ja tegen de geknielde knapperd voor je, maar wat er dan gebeurt, had je niet verwacht. Hij is zo blij dat hij per ongeluk de verlovingsring laat vallen, en die valt pal door zo’n rooster op straat. Een paar meter naar beneden, richting het vieze riool van NYC dus.

Waargebeurd verhaal

Dit is een koppel afgelopen weekend overkomen en hoewel wij heel graag willen trouwen (hint hint, liefste) willen we dit écht niet meemaken. Het paniekerige stel riep de politie er nog bij, maar het mocht niet baten. De twee gingen weer weg, maar zijn om de een of andere reden vergeten om het incident even te melden bij de politie of contactgegevens achter te laten.

De politieagenten gingen de volgende dag terug naar de locatie waar het lukte om het rooster omhoog te halen en de ring te pakken. Maar je raadt het al: omdat het stel geen contactgegevens had achtergelaten bij de politie, konden die de twee niet meer bereiken.

Vandaar dat de politie de video deelde op Twitter, in de hoop om hen via die weg op te sporen. En daar kan Twitter wel wat mee!

De verlovingsring is terecht!

En ja hoor, het wonder is geschied! De pasverloofde vrouw heeft het bericht onder ogen gekregen en het koppel is met de politie aan het regelen dat ze de ring terugkrijgen.

De moraal van dit verhaal? Misschien is het niet het beste idee om je liefje boven het riool in NY ten huwelijk te vragen.

Nog altijd gek op Disney’s Ariel? Dan is dit waarschijnlijk je droomhuwelijk

Reageer op artikel:
Man laat verlovingsring door een rooster vallen en het internet gaat stuk
Sluiten