Lesley
Lesley Food 27 sep 2019

Deze pizzaketen is op zoek naar een lookbroodjestester en wij willen de job

Wij werken hier best graag, maar toen we lazen dat Domino’s op zoek is naar een lookbroodjestester dienden wij spontaan ons ontslag in. Onze baas wees ons fijntjes op een opzegperiode van een paar weken (ugh), dus voorlopig bergen we onze plannen nog even op, maar misschien wil jij wel solliciteren?¬†

Lookbroodjes testen

De vacature verscheen op LinkedIn en is pretty hilarious. Zo vraagt het bedrijf om iemand die minimum vijf jaar ervaring heeft in garlic bread consumption, over werkende smaakpapillen beschikt en al minstens één keer zijn of haar vingers verbrandde omdat hij of zij niet kon wachten tot de lookbroodjes waren afgekoeld.

Andere vereisten zijn:

  • Never met a carb they didn’t like¬†
  • Understands the perfect ‘crunch to softness’ ratio
  • Has a detailed understanding of the pizza and garlic bread relationship
  • Has a history of reviewing other people‚Äôs food choices (solicited and/or unsolicited).

Als je de job hebt, mag je een hele dag rondneuzen op het hoofdkwartier van Domino’s terwijl je de hele tijd lookbroodjes gevoerd wordt. Voor je waardevolle feedback krijg je nog dertig dollar per uur betaald ook √©n ‘s middags krijg je een pizza-lunch. ūüćē Je moet er alleen wel even voor naar Brisbane in Australi√ę, maar je moet wat overhebben voor de job van je leven.

Ge√Įnteresseerden kunnen nog tot maandag 7 oktober solliciteren door in 200 woorden te vertellen waarom zij de geknipte kandidaat zijn voor de job. Wie niet kan schrijven zijn zegje liever¬†face to face¬†doet, kan ook een video van maximum dertig seconden opnemen.

Lees ook:

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Deze pizzaketen is op zoek naar een lookbroodjestester en wij willen de job
Sluiten