Jutta
Jutta Entertainment 1 feb 2019

💩 De LOL’s en LMAO’s van 💩 … comedian Jasper Posson

Ons maak je blij met kattengifjes en flauwe woordspelingen, maar hoe krijg je een stand-upcomedian aan het lachen? We vroegen het hen gewoon zelf en serveren je hier hun beste moppen, leukste filmpjes en geniale fails. Deze keer: Jasper Posson. 

Jasper Posson
Foto: Koen Bauters

Jasper Posson is de winnaar van de Lunatic Comedy Award 2017 en de nieuwe rijzende ster in comedyland. Hij speelde in het voorprogramma van o.a. Bas Birker en Steven Mahieu. Deze vrolijke Antwerpenaar lacht met alles en iedereen; verzuurde politici, ongelukkige dolfijnen en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen.

De beste mop aller tijden volgens Jasper Posson

“Het Christendom. En alles van Patrice O’ Neall.”

Met welk filmpje moet je steeds weer opnieuw lachen?

“‘Trapped in the closet’ van R. Kelly. Er zijn 33 hoofdstukken van deze geweldige hiphop-opera. Geen enkel hoofdstuk stelt teleur.”

Wat was je eigen grappigste fail?

“Die ene keer toen ik maagd bleef tot mijn twintigste omdat ik niet goed met meisjes kon praten en heel verlegen was. Je had erbij moeten zijn.”

Geef ons een quote uit je voorstelling die we mogen delen

“Politici zouden meer moeten poepen, de wereld zou een betere plek worden.” En: “De holocaust was nooit gebeurd als Eva Braun deftig kon pijpen.”

Meer van Jasper Posson? Op zes februari speelt hij in de Antwerpse Arenberg het helaas al uitverkochte ‘Even Voorstellen’ samen met Seppe Toremans. Meer voorstellingen vind je op zijn website.

Reageer op artikel:
💩 De LOL’s en LMAO’s van 💩 … comedian Jasper Posson
Sluiten