Jutta
Jutta Beauty 10 dec 2019

Lichaamshaar bij mannen, is dat oké? Dit vinden jullie er zelf van

Over okselhaar bij vrouwen werd de afgelopen jaren al heel wat gediscussieerd, daar gaan we het nu dan ook niet over hebben. Also: doe er je goddelijke ding mee. Wat ons wel bezighoudt is lichaamshaar bij mannen. Wat vinden vrouwen daar eigenlijk van? Wij vroegen het aan onze lezeressen en dit zijn hun eerlijke antwoorden. 

Julie (24)

‘Met been- en okselhaar is helemaal niks mis. Sterker nog, ik denk dat een man wiens benen en oksels volledig gladgeschoren zijn raar is. Wat betreft schaamhaar is het wel zo attent om dat op z’n minst te trimmen.’

Lore (25)

‘Een kale penis en ballen vind ik maar niets, een beetje haar vind ik het fijnste. Dat is heel mannelijk en sexy. Ook ben ik helemaal fan van het sekslijntje op de buik.’

Eva (21)

‘Ik ben niet zo’n fan van veel been-, borst- of rughaar. Zelfs niet van een baard of snor. Oksel- en schaamhaar is oke, zolang het geen bos is. Hoe gladder hoe beter maar enkel als hij dat zelf wil.’

Judith (28)

‘Ik vind lichaamshaar echt oermannelijk en dan vooral borsthaar, daar kun je zo lekker in kroelen. Okselhaar mag wel gerust wat bijgetrimd worden, het hoeft heus niet onder je T-shirt uit te komen piepen.’

Lesley (24)

‘Ik ben geen fan van borsthaar. Beenhaar en okselhaar zijn helemaal oké, schaamhaar mag eens om de zoveel tijd weleens worden bijgewerkt.’

Caro (29)

‘Ik ben fan van lichaamshaar, maar in geval van een grote bos mag het getemd worden. Ik wil het niet tussen mijn tanden voelen.’

PS: De volledige namen zijn bekend bij de redactie.

Ook leuk:

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Lichaamshaar bij mannen, is dat oké? Dit vinden jullie er zelf van
Sluiten