Lesley
Lesley Entertainment 24 apr 2018

10 dingen wij geleerd hebben van ‘Friends’

‘Friends’ is niet alleen geweldig entertainment, de serie waarmee we zijn opgegroeid, heeft ons ook heel wat geleerd. Zo ontdekten we dat we were on a break niet het beste excuus ooit is, dat je je frietjes never ever moet delen en dat je geen zelfbruiner moet gebruiken als je Ross Geller heet. Maar ook deze tien levenslessen blijven ons bij. 

1. Fake it ’till you make it.

Vooral als je eigenlijk allang wist dat je beste vriendin zwanger is en ze dat nu eindelijk vertelt. Brand new information, woman!

friends levenslessen

2. Spelling is belangrijk.

You’re means YOU ARE. Your means YOUR. Oké, got it, Ross.

friends levenslessen

3. Het is oké als het even je jaar niet is, je bent niet de enige.

Of zoals de lyrics van onze favoriete theme song ever gaan: “When it hasn’t been your day, your week, your month, or even your year.” (Je zong mee, admit it.) Soms zit het leven gewoon even niet mee, en da’s ook helemaal oké.

friends levenslessen

4. Er is niks dat een drankje niet kan fiksen.

Of twee. Drie. Vier. Oké, we dwalen af. Soms is het oké om even te vertrouwen op je goede vriend alcohol.

friends levenslessen

5. Al helpt eten ook altijd.

Vertrouw nooit mensen die zeggen dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Elke maaltijd is de belangrijkste van de dag.

friends levenslessen

6. Je lobster is je soulmate.

Blijkbaar blijven kreeften voor eeuwig en altijd bij elkaar. Of dat heeft Phoebe ons toch wijsgemaakt. Je lobster is dan ook de persoon die jij ziet als degene met wie je de rest van je leven wilt doorbrengen. Hoe lief!

friends levenslessen

7. Wees blij met hoe je eruitziet.

You go, Joey. We zouden allemaal een beetje meer als Joey moeten zijn – nu ja, op het vlak van hilariteit en zelfbewustzijn, niet op het vlak van intelligentie.

friends levenslessen

8. Een plan hebben is zo overrated.

En een ‘pla’ ook. Soms weet je even niet hoe het verder moet, maar ga daar dan mee om zoals Phoebe: maak een milkshake en get over it. 

friends levenslessen

9. Be a good friend.

De simpelste levensles, maar misschien ook de belangrijkste. Je vrienden zijn er altijd voor je, dus laat niks tussen jullie vriendschap komen.

friends levenslessen

10. Jennifer Aniston komt er heel goed mee weg om geen beha te dragen.

Maar echt serieus. Wij zouden dit niet moeten proberen, hoor. Jennifer was de hele #FreeTheNipple-campagne duidelijk al heel lang voor.

friends levenslessen

Ook zin gekregen om ‘Friends’ te herbekijken? Let dan zeker op deze verborgen dirty jokes!

Reageer op artikel:
10 dingen wij geleerd hebben van ‘Friends’
Sluiten