Lesley
Lesley Love & Life 25 mrt 2019

Leve de unspirational quote #7: Waarom kamperen zo verschrikkelijk is

When things go wrong, turn right’, ‘Don’t stop until you’re proud’ of ‘If you can dream it, you can do it’: dezer dagen regent het inspirational en motivational quotes en meestal gooien wij er dan een dikke, vette eye-roll tegenaan. Wekelijks doorprikken we de mythe van een populaire motivational quote en delen we met alle liefde van de wereld een tegenhanger in de vorm van een unspirational quote. 

Kamperen is verschrikkelijk

Er zijn natuurlijk twee soorten mensen: zij die een verschrikkelijke pesthekel hebben aan kamperen en zij die weinig tot geen verstand hebben graag op een kampeerterrein vertoeven. Voor wie tot de tweede soort behoort, hebben we een paar vragen:

  • Je hebt twintig verlofdagen per jaar. Waarom spendeer je die dan vrijwillig ergens waar je zelf je eigen slaapplek moet opzetten en elke dag kokenetentje moet spelen?
  • Vervolgens moet je met je vuile borden en dat vies bestek naar een of andere achterlijke gezamenlijke ruimte hollen om daar als holbewoners wat te staan afwassen en met elkaars flauwe mopjes te lachen. Dat doen wij dag in, dag uit al op ons werk, dus hoe breng je het in godsnaam op om dat ook op vakantie te doen? Hoe? Hoe??? Vertel het ons, we willen het weten.
  • Ligt het aan ons of zijn tentjes en caravans verschrikkelijk gehorig en dus niet meteen de plek waar je stomende nachten met je lief wilt doorbrengen?
  • WAAROM WIL JE IN GODSNAAM IN HET MIDDEN VAN DE NACHT MET WC-PAPIER NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE WC HOLLEN?
  • (Sorry, we zijn erg gesteld op onze nachtrust. En gepassioneerd door wc-papier.)
  • Kun je nog op één hand tellen hoevaak je al gestruikeld bent over die rottige haringen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NSMBL.be (@nsmblbe) op

Antwoorden op onze levensvragen mogen altijd naar de redactie gestuurd worden. Wij boeken intussen onze retraite naar Bali. #doei

Meer unspirational quotes?

Leve de unspirational quote #6: Liever geen verjaardagswens dan een onoprechte

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Leve de unspirational quote #7: Waarom kamperen zo verschrikkelijk is
Sluiten