Leve de unspirational quote #5: Afwassen is zo 2018

Love & Life

Leve de unspirational quote #5: Afwassen is zo 2018

When things go wrong, turn right’, ‘Don’t stop until you’re proud’ of ‘If you can dream it, you can do it’: dezer dagen regent het inspirational en motivational quotes en meestal gooien wij er dan een dikke, vette eye-roll tegenaan. Wekelijks doorprikken we de mythe van een populaire motivational quote en delen we met alle liefde van de wereld een tegenhanger in de vorm van een unspirational quote. 

Afwassen is zo 2018

“Ik was die twee borden en dat bestek nu meteen wel even af.” Zei niemand ooit. Wij althans niet. Wij vergeten (oké, negeren) onze afwas liever een week om dan verbaasd te zijn dat we schimmel aantreffen op die lepel.

Na élk feestje dat we bij ons thuis organiseren kruipen we doodmoe in bed, hopen we dat Tinkerbell ons ‘s nachts te hulp schiet en strompelen we vervolgens slaapdronken de eetkamer aka the crime scene binnen. Restjes ketchup kunnen zo doorgaan voor bloed en messen en andere moordwapens liggen er ook genoeg.

Exact drie borden en een beker passen er in onze vaatwasmachine, dus het komende anderhalf uur zijn we bezig met janken afwassen, afdrogen en opruimen. En jep, we weten dat er maar één oplossing voor dat probleem is: de avond zelf al beginnen met opruimen. En we weten ook dat we dat nooit of te nimmer gaan doen.

En daarom gooiden wij het over een andere boeg en krijgt iedereen bij ons thuis vanaf nu papieren bordjes. Dat porseleinen servies gebruiken we wel om onze opgewarmde restjes lasagne op te eten op een doordeweekse maandagavond – dat kan onze vaatwasmachine namelijk wél aan. #lifehacks

Psst: uitstelgedrag is ook wel ons ding.

Leve de unspirational quote #4: Uitstelgedrag is het beste gedrag

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.