De geruchten zijn waar: Lady Gaga verbreekt haar verloving

Entertainment

De geruchten zijn waar: Lady Gaga verbreekt haar verloving

Het is blijkbaar geen goede dag voor de liefde in Hollywood want Lady Gaga’s relatie loopt op de klippen. Na de vele geruchten bevestigt haar management aan People dat Lady Gaga haar verloving heeft verbroken.

Lady gaga verbreekt haar verloving

Lady Gaga verbreekt verloving

Lady Gaga’s carrière gaat als een speer, mede dankzij haar fantastische acteerwerk in de film ‘A Star is Born’. Op het gebied van de liefde gaat het echter iets minder goed met Gaga. Zij en Christian Carino hadden sinds 2017 een serieuze relatie. In oktober kondigde Gaga haar verloving met Christian aan tijdens een evenement en daarmee liet ze ook de bijbehorende gigantische verlovingsring zien.

Ze zagen er dolverliefd uit, maar vrienden waren vanaf het begin al sceptisch over de relatie tussen de twee. Zo vertelt een bron: “Hun vrienden wisten dat ze niet zouden samenblijven. Het leek altijd alsof Christian meer into Gaga was dan andersom.”

De geruchten bleken te kloppen

Toen de 32-jarige Lady Gaga vorige week op de Grammy’s verscheen zonder haar enorme verlovingsring en zonder haar verloofde, staken de roddels natuurlijk meteen de kop op. Veel mensen vermoedden dat het beroemde koppel hun relatie had beëindigd en dat blijkt helaas zo te zijn.

Een andere bron vertelt tegen People: “Het werkte gewoon niet. Soms gaan relaties stuk. Er is geen lang, dramatisch verhaal.” De bron vertelt daarnaast dat de twee al een tijdje geleden de knoop hebben doorgehakt.

Tweede verloving van Lady Gaga

Dit is niet de eerste verloving die de zangeres verbreekt. Eerder was ze verloofd met Taylor Kinney. De twee waren een hele tijd samen, maar Lady Gaga verbrak de relatie in juli 2016. Gelukkig blijkt er nu dus niet al te veel drama op til te zijn, en we hopen dat ze allebei snel weer de liefde vinden.

Een relatie verbreken is nooit leuk, maar zo pak je het als een volwassene aan

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.